Ac Zymes - CaliVita

Idi na sadržaj

Ac Zymes

AC-Zymes
Probiotici Calivita
100 kapsula

Probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus
Količina na zalihama: 98
22.50 €
probiotičkih proizvodaŽive kulture bakterija Lactobacillus acidophilus pružit će vam:
 • bolju toleranciju mliječnih proizvoda
 • veći otpor
 • ublažavanje simptoma alergije
 • normalno funkcioniranje probavnog sustava, tj. zdravije crijeva i želuca
 • zdravu kožu bez izbijanja
propagační sleva 25% >>
strijela

Probiotičke bakterije Lactobacillus acidophilus

dodatak prehrani s kulturama mikroorganizama

AC Zymes sadrži 2 milijarde aktivnih crijevnih bakterija Lactobacillus Acidophilus. To su najpoznatiji sojevi dobrih bakterija koji se u ovom proizvodu nalaze u liofiliziranom obliku zaštićeni kapsulom te se brzo aktiviraju u crijevima.

»Probiotici će u medicini 21. stoljeća biti ono što su antibiotici bili u medicini 20. stoljeća.«
(Dr. Michael L. McCann)


Kome je namijenjen

JESTE LI ZNALI?
U crijevima živi otprilike 400-500 vrsta bakterija, a smatra se da postotak korisnih crijevnih bakterija naspram onih štetnih treba iznositi oko 85%. Alarmirajući je podatak istraživanja da broj korisnih bakterija u debelom crijevu modernog čovjeka često ne prelazi 12%.

DETALJNIJE
Dobre bakterije su živi mikroorganizmi koji pozitivno utječu na domaćina tako što poboljšavaju ravnotežu crijevne mikroflore te putem djelovanja u probavnom traktu pomažu u održavanju zdravlja imunološkog sustava. Imaju višestruku zadaću - sprečavaju razmnožavanje drugih štetnih mikroorganizama, pomažu razgradnju te upijanje mikro i makro hranjivih tvari (posebno mineralnih soli), potiču kretnje crijeva, sudjeluju u metabolizmu lijekova, a mogu sintetizirati i neke vitamine (K, B, folna kiselina), te utječu na oba imuniteta - specifični putem poticanja proizvodnje protutijela, te na onaj nespecifični, putem povećanja djelovanja bijelih krvnih zrnaca. Njihovo korištenje posebno se preporučuje nakon liječenja antibioticima te u slučajevima povećanog stresa, napetosti i alergija.

Probiotik
Termin probiotik doslovno znači za život (pro biota), a označava žive mikroorganizme koji pozitivno utječu na domaćina tako što poboljšavaju ravnotežu crijevne mikroflore te putem djelovanja u probavnom traktu pomažu u održavanju zdravlja imunološkog sustava. Probiotici imaju višestruku zadaću - sprečavaju razmnožavanje drugih štetnih mikroorganizama, pomažu razgradnju te upijanje mikro i makro hranjivih tvari (posebno mineralnih soli), potiču kretnje crijeva, sudjeluju u metabolizmu lijekova, a mogu sintetizirati i neke vitamine (K, B, folna kiselina), te utječu na oba imuniteta - specifični putem poticanja proizvodnje protutijela, te na onaj nespecifični, putem povećanja djelovanja bijelih krvnih zrnaca. Acidofilne bakterije sintetiziraju antibiotik kolicin, u čijoj se neposrednoj i daljnjoj mikrookolini razvijaju uvjeti koji su izrazito nepovoljni za obitavanje raznih uzročnika bolesti, poput mikrokoka, klostridija, nekih koli bakterija i gljivica.

Probiotici omogućavaju bolji rast i razvoj djece, korisni su kod upalnih bolesti crijeva, umanjuju znakove alergije i preosjetljivosti na hranu, kemijske tvari i čimbenike iz okoliša, pomažu u sprečavanju osteoporoze, pomažu u čišćenju jetre, reguliraju pokretljivost crijeva, pomažu u uklanjanju teških metala i ostalih štetnih tvari koje dospijevaju u hranu, sprečavaju nastajanje neugodnog zadaha iz usta, koji je čest pratilac dispepsija uslijed poremećaja crijevne flore, te pomažu kod rješavanja akni i drugih kožnih poremećaja. Njihovo korištenje posebno se preporučuje nakon liječenja antibioticima te u slučajevima povećanog stresa, napetosti i alergija.
100 kaps

Upotreba:
Popiti 1 kapsulu dnevno s vodom 30 minuta prije obroka.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
2 milijarde (2 x 109) CFU Lactobacillus Acidophilus

PAŽNJA!
 • Te bi trebao konzultirati s kvalificiranim liječnikom prije uzimanja bilo dopuniti.
 • U slučaju proljeva je dovoljno da se Acidophilus za 5-6 dana kako bi se vratili na normalne crijevne flore, osim uzimanja formulu, velikodušni mjere (velika potrošnja tekućine) također treba uzeti!
 • U slučaju bilo kakve probavnog nemir, stanja ili bolesti (npr: proljev, čir, Crohnova bolest) traže kvalificirani savjet liječnika prije uzimanja proizvoda.
 • Tijekom liječenja teških gljivične infekcije (dermatoloških problema ili ginekološki) i nakon liječenja, trebali biste uzeti acidophilus u dozi i trajanju propisanom od strane svog liječnika.
 • U borbi protiv gljivičnih bolesti češnjak i aminokiselina arginina također može biti korisna.
 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevni unos.
 • Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti za uravnoteženu prehranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.

Probiotik Calivita


AC Zymes je proizvod koji sadrži bakterijske mikro flore koja je bitna za našu dobrobit. Ona pomaže u održavanju odgovarajuće razine dobrih crijevnih bakterija u našem organizmu. Postoji vrlo jaka veza između djelovanja debelog crijeva i naše zdravlje. Zdrava crijevna flora igra važnu ulogu. Crijevne flore može biti umanjena zbog nezdravi način života, konzumiranja alkohola, šteta za okoliš, određene lijekove, antibiotska terapija itd .. To za posljedicu umnožavanja (štetnih) crijevnih bakterija. Kao rezultat toga su probavni i imunološki odgovor oslabiti pa čak i više problema s ukupnom blagostanje može nastati.

To je vrijedno da se u takvim situacijama dodataka koji pružaju bakterije poput Lactobacillus acidophilus, koje su dio normalne crijevne mikro flore.

Visoka kvaliteta proizvoda - AC Zymes daje samo u jednoj kapsuli 2 Milliards tih prijateljskih bakterija. Takav proizvod se zove probiotik i koristi funkcioniranje našeg tijela.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus je posebno otporna i blagotvorno bakterija. To se može živjeti tako dugo kao 10 ili više dana u probavnom sustavu. Brojne znanstvene studije su pokazale da je Lactobacillus acidophilus usporava širenje nekih štetnih mikroorganizama uglavnom stvaranjem kiselih uvjeta koji su nepovoljni za neke od patogena, kao što su clostridiums, coli bakterije, gljivice ili, po objavljivanju tvari koje imaju antiseptičko djelovanje ili po Natječaj za hranu s drugim mikroorganizmima. Valja napomenuti da je L. acidophilus sudjeluju iu probavu hrane povećanjem apsorpcije proteina, masti i nekih minerala, kao što su: bakar, kalcij, željezo, cink i mangan. Oni su također mogućnost da se neki od vitamina: niacin, riboflavin, vitamina B1 (tiamina), pantotenska kiselina, a također su niže razine kolesterola. Lactobacillus acidophilus pomaže pružiti podršku za zdrav probavni sustav, pomažući u održavanju normalne bakterije floru probavnog kanala. L. acidophilus su vrlo korisne u liječenju gljivične infekcije, a također tretman pomoć od akni i kožnih problema.

Koristeći AC Zymes na dnevnoj bazi između obroka će vam pomoći zadržati dobru probavu i zdravlje crijeva. Kapsula pokriva bakterije otporne na želučane kiseline i zbog toga što jamči visoku kvalitetu ovog proizvoda.
strijela

AC-Zymes - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Ac Zymes
Povratak na sadržaj