VitalMan - CaliVita

Idi na sadržaj

VitalMan

VitalMan
Za muškarce
60 tableta

Potencija i vitalnost - muškarci
Količina na zalihama: 92
23.50 €
Potencija i vitalnost za muškarce
propagační sleva 25% >>
strijela

Potencija i vitalnost za muškarce

Potencija i vitalnost

Pripravak za muškarce i žene na bazi ljekovitih biljaka amazonskih prašuma. Zahvaljujući pomno odabranoj kombinaciji biljaka u proizvodu Vitalman, njihovo je pojedinačno djelovanje pojačano te zajedno daleko moćnije mogu ukloniti prepreke koje ograničavaju spolnost i spolnu želju/moć.


Kome je namijenjen

DETALJNIJE
Sibirski ginseng doprinosi mentalnoj i fizičkoj energiji. Kao adaptogena biljka pomaže i ženama i muškarcima zadržati visoku razinu psihičke i fizičke izdržljivosti.

Ova biljna formula pomaže ukloniti prepreke koje onemogućavaju postizanje normalne erekcije kod muškaraca tako što djeluju na sve najvažnije čimbenike: psihu, živčani sustav, cirkulaciju, razinu hormona. Ginseng pomaže potaknuti i poboljšati erekciju, dok damiana doprinosi seksualnom zdravlju.

Guarana djeluje kao stimulans, čijim korištenjem postižemo održavanje energije kroz dulje razdoblje. Pomaže u održavanju tjelesne i mentalne vitalnosti. Maka djeluje kao afrodijak potiče seksualnu želju, te pomaže održavati vitalnost i izdržljivosti

VitalMan je prava riznica biljaka i fitonutrijenata čiji sinergizam djelovanja doprinosi uspostavljanju harmonije ženskog hormonskog sustava te jačanju libida. Muira puama se koristi stoljećima kao energetski tonik za održavanje fizičkih sposobnosti, te doprinosi održavanju hormonske ravnoteže tijekom menopauze.

Odabrane biljke koriste se stoljećima kao afrodizijak za sve koji žele dodatno pojačati spolnu želju i moć. Ova biljna formula ujedno uklanja prepreke koje onemogućavaju postizanje normalne erekcije kod muškaraca tako što djeluju na sve najvažnije čimbenike: psihu, živčani sustav, cirkulaciju, razinu hormona. Vitalman preporučujemo kao stimulans muške spolnosti, koji, uz to što pojačava spolnu želju, utječe i na kvalitetu samog spolnog čina.

Zahvaljujući pomno odabranoj kombinaciji biljaka u proizvodu Vitalman, njihovo je pojedinačno djelovanje pojačano te zajedno daleko moćnije mogu ukloniti prepreke koje ograničavaju spolnost i spolnu želju/moć. Kod pretjerane napetosti, stresa i tjeskobe, ove nas biljke opuštaju omogućujući da uklonimo sve blokade napetog nervnog sustava i da lakše uronimo u predivan svijet naših čula. Trenutni učinci ove sinergije biljaka uključuju pojačan tok krvi u području zdjelice, pomažući pri tome postizanje erekcije kod muškaraca i podizanje energetskog statusa organizma. No umjesto naglog i trenutačnog podizanja energije koji rezultira i naglim padom (kao kod kofeina), ove biljke omogućavaju dugoročno oslobađanje energije, čime utječu na kvalitetu samog spolnog čina.

Često je problem erektilne disfunkcije i nemogućnost postizanja orgazma povezan sa hormonalnom neravnotežom. Kontinuiranom primjenom, ova biljna formula doprinosi ravnoteži hormonalnog sustava te tako sudjeluje u održavanju zdrave razine steroidnih hormona (testosteron, progesteron i estrogen), usporava i odgađa starenje hormonalnog sustava muškaraca. velika podrška muškarcima čija razina testosterona ne omogućuje normalan spolni život. Osim toga aktivne tvari biljaka utječu na povećanje broja i bolju pokretljivost spermatozoida te kroz poticaj sazrijevanja spolnih stanica doprinose plodnosti kod oba spola.
60 tab

Upotreba:
Popiti 1 tabletu dnevno s vodom prije obroka.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
prah korijena sibirskog ginsenga (Eleutherococcus senticosus) 100 mg
prah korijena muire puame (Liriosma ovata) 100 mg
ekstrakt sjemenki guarane (Paullinia cupana) (3:1, std. na 22 % kofeina) 100 mg
prah korijena sarsaparile (Smilax officinalis) 50 mg
prah lista damiane (Turnera diffusa) 50 mg
prah korijena make (Lepidium meyenii) 50 mg
prah korijena velike koprive (Urtica dioica) 50 mg
prah ploda catuabe (Juniperus brasiliensis) 25 mg

PAŽNJA!
 • Te bi trebao konzultirati s kvalificiranim liječnikom prije uzimanja bilo dopuniti.
 • Ovaj proizvod sadrži stimulanse. Kao takav, ne treba ga uzimati ako imate visok krvni tlak, bilo koje vrste kardiovaskularnih stanja, ako pate od hipertenzije ili glavobolje ili imaju problema sa spavanjem. Ako niste sigurni, posavjetujte se sa svojim liječnikom prije uzimanja ovog proizvoda.
 • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevni unos.
 • Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti za uravnoteženu prehranu mješoviti.
 • Čuvati izvan dohvata male djece.
Seksualna aktivnost i reprodukcija pratili su razvoj civilizacije još od zore vremena. Naš seksualni život utječe na naš svakodnevni život, baš kao što svaki dan utječe na naše erotske živote. Nervozna napetost, mentalno naprezanje negativno utječe na naš seksualni život. Neki biljni sastojci koji se koriste u prirodnoj medicini mogu učinkovito podržavati seksualne funkcije.

Sve više i više mladića ne želi ublažiti stres. Pritisak na poslu, odgovornost za obitelj, nedostatak vremena za sve, da ne spominjemo užitke ... I očekivanje da pravi čovjek uvijek mora biti u formi. Svi ovi čimbenici narušavaju muške odnose na poslu, kod kuće i njihovog seksualnog života. Međutim, to ne mora biti!

Moć i snaga za muškarce
VitalMan je posebno razvijen sastav za muške potrebe.

Kako djeluju VitalMan aktivni sastojci?

 • poboljšava libido i seksualno iskustvo (Damianov list, sibirski ginseng, Maca korijen)
 • jačanje adaptivnih sposobnosti tijela i otpornost na stres (sibirski ginseng)
 • poboljšati opću dobrobit (sibirski ginseng)
 • povoljno utječe na fizičko stanje (sibirski ginseng)
 • povećati vitalnost (korijen koprive)
 • dodaju energiju (korijen koprive)
 • povoljno utječu na pravilno funkcioniranje prostate (korijen koprive)
 • povećava imunitet (ekstrakt guarane)
 • spriječiti osjećaj mentalnog umora (ekstrakt guarane)

Muškarci koji vode zadovoljavajući seksualni život žive duže i sretniji. Istraživanja također pokazuju da su manje izloženi riziku od srčanog udara, problema s prostatom, imaju bolji imunitet, samopoštovanje i mirnije spavaju. Savršena vježba za poboljšanje vaše figure i kondicije.

Za koga posebno preporučujemo VitalMan?

Čovjek koji želi:
 • osigurati ispravnu razinu libida
 • podržavaju prirodnu seksualnu aktivnost
 • poboljšati fizičko i mentalno stanje tijela
 • povoljno utječu na funkcioniranje prostate
 • smanjiti simptome i učinke stresa
 • kompenzirati umor.

Znate li da ... korijen Muira puame sadržan u proizvodu Amazonke Indijanci nazivaju "drvo potencije" ili "korijen čovjeka"?
strijela

Izvor vitalnosti iz prirode

Piše Renata Armanda, dipl. ing. nutricionist

JAČI LIBIDO, JAČI ŽIVCI, BOLJI SAN, VEĆA SPOLNA MOĆ (EREKCIJA), JAČI IMUNITET, VIŠE ENERGIJE, ZDRAVIJI URINARNI SUSTAV, LJEPŠA KOŽA, SNAŽNIJI MIŠIĆI, SNAŽNIJE SRCE

VitalWoman i VitalMan donose bogatstvo amazonske prašume i njenih adaptogenih biljaka čije djelatne tvari toniziraju, vitaliziraju i pomlađuju sve tjelesne funkcije, a posebno pomažu kod specifičnih muško-ženskih problema.

Damiana

(Turnera aphrodisiaca), amazonska biljka koja se koristi za uravnoteženje i toniziranje živaca kod emocionalnog stresa, depresije i promjene raspoloženja. Pomaže uspostavljanju hormonalne ravnoteže čime smanjuje navale vrućine u menopauzi, a kod mlađih žena doprinosi normalizaciji mjesečnih ciklusa. Često se primjenjuje za tretiranje erektilne disfunkcije kod muškaraca te anorgazmije kod žena. Korist iskazuje i kod bolesti urinarnog trakta gdje smiruje katar mjehura i mokraćovoda. Damiana smanjuje apetit, a ima i termogeno djelovanje

Maca

(Lepidium meyenii) - zbog izuzetno bogatog sadržaja aminokiselina i drugih hranjivih tvari nužnih za sintezu neurotransmitera koristi se za povećanje plodnosti muškaraca i žena (kvaliteta jajnih stanica, broj i pokretljivost spermija). Djeluje i kao tonik te podupire endokrine funkcije.

Guarana

(Paullinia cupana) poznati je biljni stimulans i tonik. Osim što djeluje stimulativno na živčani sustav, jednako uspješno djeluje kao srčani tonik (jača srce), potiče stvaranje energije, pojačava budnost i alertnost. Potiče mršavljenje putem bržeg sagorijevanja masti (termogeno djelovanje).

Sarsaparila

(lat. Sarsaparilla aristochiaefolia) je u europsku medicinu ušla davne 1536. kada se koristila kao lijek za sifilis i reumatizam. Sarsaparila je jedan od najboljih biljnih sredstava za detoksikaciju -potiče izlučivanje nakupljenih otpadnih tvari iz stanica, krvi, limfe. Djeluje kao opći tjelesni tonik, uravnotežuje i jača sve tjelesne funkcije u tolikoj mjeri da je nazvana čudesni obnavljač mišića, boje, snage i vigora (Hobbs C., HerbalGram.). Općenito ovo je biljka za sve one koji žele pomladiti tijelo iznutra i izvana. U modernoj fitofarmaciji koristi se kao regulator hormonalnog sustava jer sadžava biljne steroide koji služe tijelu za biosintezu spolnih hormona.

Bobice Catuabe

(lat. Erytroxylum catuaba) također sadržavaju tvari koje djeluju kao opći tjelesni tonik, a posebno jačaju centralni nervni sustav (CNS) te su posebna pomoć iscrpljenim i kronično umornim osobama kojima vraćaju snagu i polet. Upravo takav, prenadraženi nervni sustav (pretjerana stimulacija neurotransmitera) može biti uzrok nesanice i nemirnog sna, gdje catuaba doprinosi boljem i mirnijem snu. Utjecaj na živčani sustav posljedično ojačava i libido kao i spolnu moć žena i muškaraca.

Sibirski ginseng

(lat. Eleutherococcus senticocu) ima adaptogeno i kardioprotektivno djelovanje. Kao adaptogen djeluje na normalizaciju tjelesnih funkcija, a posebno dobro djeluje na funkciju srca. Sibirski ginseng se smatra i energetikom što znači da potiče stvaranje energije, te se ova biljka posebno preporučuje iscrpljenim osobama i onima slaboga srca. U Rusiji i Kini koristi se za normalizaciju krvnog tlaka, stimulaciju imunološkog sustava te pomoć u regulaciji šećera.

Kopriva

(lat. Urtica dioica) poznata je od davnina kao jedna od biljaka najsvestranijeg djelovanja. Dokazano je da kopriva pomaže kod prehlade mjehura, upale mokraćovoda i bubrega, sprječava stvaranje bubrežnog i mokraćnog pijeska, potiče izlučivanje urina te donosi olakšanje muškarcima čije je uriniranje otežano i nedovoljno uslijed povećane prostate. Kopriva je također jedna od najvažnijih domaćih biljaka za čišćenje i tvorbu krvi. Istodobno pospješuje probavu i sprječava ispadanje kose.

Muira puama

(lat. Liorisima ovata) je amazonska biljka čija su afrodizijačka svojstva otkrili europski botaničari te ju doveli na stari kontinent prije nekoliko stoljeća i od tada je prisutna u europskoj fitofarmakologiji. Muira puama jedna je od najvažnijih biljaka za liječenje impotencije, smanjenog libida te bolnih živaca (neuralgije). Francuski znanstvenici dobili su fantastične rezultate istraživanja: u grupi koja je primala ekstrakt muire puame došlo je do povećanja libida kod 85% muškaraca, kod gotovo 100% ispitanika došlo je do veće učestalosti snošaja, a kod 90 % njih bila je povećana sposobnost održavanja erekcije. Zaključak istraživanja potvrđuje da je Muira odličan biljni lijek za tretiranje erektilne disfunkcije i povećanje libida.
strijela

Vital Man - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
VitalMan
Povratak na sadržaj