Every Moment - CaliVita

Idi na sadržaj

Every Moment

Osobna njega
135 g

krema za intimnu njegu
Količina na zalihama: 98
18.50 €
Everymoment pomoć pri regeneraciji
propagační sleva 25% >>
arrow

krema za intimnu njegu

krema za intimnu njegu

EveryMoment je krema za intimnu njegu žene, koja ne sadrži hormone niti parabene, čije aktivne tvari pomažu zdravlje i normalnu funkciju spolnih organa.


Kome je namijenjen
 • svakoj ženi za očuvanje vaginalnog zdravlja
 • nakon poroda za ponovno uspostavljanje elastičnosti vagine
 • nakon menopauze za ublažavanje neugodnih simptoma suhoće vagine
 • za održavanje normalne vaginalne flore i održavanje normalne pH vrijednosti vagine

JESTE LI ZNALI?
da pasji trn (Hippophae rhamnoides) ubrzava zacjeljivanje i potiče epitelizaciju, a vitamini i antoksidansi iz EveryMomenta usporavaju starenje kože i vlaže je?

EveryMoment je prirodna krema temeljena na biljnim formulama koja služi za intimnu njegu, a istodobno se može primijeniti  tijekom intimnih zajedničkih trenutaka što spolni odnos čini ugodnijim. Svojim sastojcima, kod svakodnevne uporabe, pomaže održanje zdravlja i čvrstoće vaginalnih mišića i pruža veći osjećaj ugode.
135 g

Upute za korištenje:
Malu količinu kreme nanijeti na ciljano područje. Koristiti prema potrebi

Sastojci:

Samo za vanjsku primjenu. U slučaju doticaja s očima ili ustima, isprati s vodom. Ne koristiti za vrijeme trudnoće. Čuvati izvan dohvata djece, na suhom i hladnom mjestu.
EveryMoment za svaki vaš intimni trenutak!

Krema za intimno zdravlje i veći osjećaj ugode

Radi unapređenja formule mnogi naši članovi su svoje intimne tenutke morali provoditi bez omiljene kremice. Ne znamo kako im je to uspjelo, ali dobre vijesti su da je od sada u prodaji EveryMoment, nova inačica IntiMomentsa, popularne kremice za intimnu njegu.

EveryMoment je krema za intimnu njegu žene, jedinstvenog sastava, koja ne sadrži hormone niti parabene, čije aktivne tvari potpomažu zdravlje i normalnu funkciju spolnih organa. Ova jedinstvena krema pruža potporu uravnoteženom, sretnom spolnom životu te omogućuje intenzivnije i senzualnije intimne trenutke.

Krema EveryMoment sadrži pomno odabrane aktivne tvari koje direktno utječu na spolne organe, čime spolni odnos čini ugodnijim, jer pomažu ovlaživanje mukozne membrane poticanjem lokalne cirkulacije, povećavaju osjetljivost na podraživanje i stvaraju ugodan osjećaj topline.

EveryMoment sadrži aktivne tvari koje:
 • povećavaju količinu kolagena u tkivima te vagini daju elastičnost i čvrstoću
 • pomažu održavanje normalne pH vrijednosti vagine te vaginalne flore
 • potiču oporavak od mikro-ozljeda nastalih tijekom uobičajenih spolnih odnosa
 • potpomažu kvalitetu spolnog odnosa pojačavajući cirkulaciju krvi u spolnim organima, što odnos čini intenzivnijim, a k tome krema djeluje i kao lubrikant
 • pomažu održavanje normalne vaginalne flore te tako smanjuju rizik od infekcija koje su pratilac spolne aktivnosti, ali mogu biti i posljedica drugih čimbenika, kako vanjskih (putovanja, nezdrava okolina, bazeni i saune...) tako i unutarnjih (bolesti, problemi u cirkulaciji, hormonalna terapija, antibiotska terapija, stres...)
 • L-arginin - stvara trenutni ugodni osjećaj topline u slučaju povreda unutar vagine i vlaži mukoznu membranu. Zajedno s ružmarinom potiče dotok krvi do zdjelice, te povećavaju osjetljivost na podraživanje.
 • Kolagen i ekstrakt zelene alge Chlorelle pomažu održavanje elastičnosti i čvrstoće te na taj način intimni trenuci postaju senzualniji i intenzivniji.
 • Kamilica i Aloe vera smiruju
 • Ulje eukaliptusa - ima antiseptička svojstva
 • Vučji trn potiče epitelizaciju, te uz aloe veru djeluje blagotvorno na mukoznu membranu i kožu, a također ima i antioksidacijski učinak.
 • Zeleni čaj je snažan antioksidans, a k tome i osvježava i vlaži kožu.
 • Kamilica, aloe vera, eukaliptus i vučji trn potpomažu zdravlje epitela.
 • Zajedno, ovi sastojci pridonose zaštiti zdravlja intimnih dijelova, te ujedno predstavljaju pomoć u ostvarivanju sretnijeg i kvalitetnijeg spolnog odnosa.

Na koji način aktivne tvari djeluju?

EveryMoment se može izvrsno primijeniti i ne samo tijekom intimnih zajedničkih trenutaka, nego i kao kozmetika za intimnu njegu i zdravlje. Tijekom života, a naročito nakon menopauze, mogu se pojaviti različiti čimbenici koji nepovoljno utječu na vlaženje vagine. Zbog raznih hormonalnih promjena smanjuje se dotok krvi do spolnih organa te se narušava ovlaživanje. Zato se redovita uporaba posebno preporučuje nakon menopauze, jer se količina kolagena i elastina s godinama smanjuje.

Primjenom za vrijeme intimnog odnosa pomaže prokrvljenost spolnih organa, djeluje lagano lubricirajuće, daje osjećaj punoće i pruža intenzivan, pojačan doživljaj.

Uz EveryMoment možete poboljšati svoj seksulani život što će se sigurno pozitivno odraziti i na psihičko stanje. Osim toga, djelatni sastojci kreme EveryMoment smanjuju rizik od infekcija kojima smo izloženi svakodnevno, potiču epitelizaciju, smiruju nadražaj sluzokože te joj daju fleksibilnost i punoću.
arrow

EveryMoment - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
arrow
Jamstvo najniže cijene
EveryMoment Calivita
Povratak na sadržaj