Joint Protex - CaliVita

Idi na sadržaj

Joint Protex

Joint Protex
Ostali proizvodi Calivita
90 tableta

Zglobovi i vezivno tkivo
Količina na zalihama:
0.00 €
Joint Protex - zdravi zglobovi i vezivno tkivo
propagační sleva 25% >>
strijela
zdravi zglobovi i vezivno tkivoKome je namijenjen

Joint ProteX sadrži najbolje djelatne tvari iz prirode koje nisu dovoljno ili nisu uopće zastupljene u uobičajenoj prehrani, a koje su neophodne za očuvanje te obnovu zglobova i vezivnog tkiva.

Sustav za pokretanje sastoji se od kostiju, mišića i zglobova, koji zajedno s prijanjajućim tkivima (ligamenti, hrskavice, tetive itd.) osiguravaju stabilnost i pokretljivost tijela. Zglobovi, čija pak pokretljivost i gipkost najviše ovise o stanju hrskavice, tijekom života prolaze kroz promjene koje ovise o izloženosti tjelesnim naporima, našoj težini, načinu prehrane te našoj dobi. Tako su, zahvaljujući sve dužem životnom vijeku i sve većoj tjelesnoj težini, tegobe zglobno-koštanog sustava među najčešćim razlozima posjeta liječniku u razvijenim zemljama. Iako se radi o većinom normalnim fiziološkim zbivanjima, možemo puno učiniti za zdravlje zglobova, kako bi oštećenje i njezino trošenje ostali unutar granica koje još dozvoljavaju pokrete i aktivnost u poznim godinama života.

Glukozamin i Glikozaminoglikan su temeljne gradivne tvari zglobnih hrskavica. Korisne su za obnovu zglobne hrskavice, a njihovo uzimanje kroz duže vrijeme otklanja i bolove. Zahvaljujući maloj molekularnoj veličini, ove tvari lako dospijevaju do stanica zglobne hrskavice i sinovijskih opni gdje bivaju iskorištene.

Kondroitin sulfat zaustavlja djelovanje enzima koji razgrađuju hrskavicu, te kao i glukozamin, pruža okvir za tvorbu kolagena. Kako obje ove tvari vežu na sebe vodu, stvarajući viskozni, elastični sloj, tako omogućavaju podmazivanje hrskavice, jačaju odskočnost i otpornost na kompresiju.

Hijaluronska kiselina dodatno doprinosi podmazivanju hrskavice u zglobovima.

Metil-sulfonil-metan (MSM) daje posebnu čvrstinu i stabilnost vezivnom tkivu, te bitno doprinosi smanjenju bolnosti pokreta.

Cetil-miristoleat (CM) vrlo je rijetka tvar u prirodi, a važna je u zaštiti tkiva hrskavice od trošenja uzrokovanog kretnjama i opterećenjem zglobova, te sudjeluje u procesu obnove.

Boswellia serrata (ekstrakt tamjana) ima jako protuupalno djelovanje, a ima i antiseptičko svojstvo.

Kurkuma se, zahvaljujući protuoksidativnom i protuupalnom djelovanju, preporučuje u slučaju upalnih bolesti zglobova (reumatski artritis).

Filipendula Ulmaria (suručica) je odličan diuretik, te će posebno koristiti za izlučivanje tekućine koja se nakuplja u zglobovima kao posljedica upale.

Cink pojačava protuupalno djelovanje ove formule sastojaka.

Mangan je ključ potreban u procesu tvorbe sastojaka hrskavice i vezivnog tkiva, a njegov nedostatak povezuje se sa pojavom bolova u koljenu, kroničnim umorom i gubitkom ravnoteže.

Upotreba:

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi

Oprez! Ne preporučuje se osobama koje su alergične na školjke! Dijabetes i osobe s visokom razinom kolesterola trebaju se posavjetovati s liječnikom prije uporabe! Ako ste osjetljivi na aspirin, obratite se svom liječniku prije uporabe. Ne preporučuje se tijekom trudnoće i dojenja!
Preporučene dnevne količine ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu.
Aktivni sastojci u proizvodu Joint Protex pridonose rekonstrukciji hrskavice koja pokriva krajeve kostiju i proizvodnju tekućine između njih. Osigurajte podršku za svoje odluke, jer možete uživati u zdravim zglobovima u savršenom kretanju bez boli!

Koji preporučujemo
  • Svima onima koji žele pružiti odgovarajuću podršku i zaštitu svojim odlukama.
  • Osobe koje obavljaju teške fizičke poslove.
  • Za one koji se redovito bave sportom.
  • Osobe s prekomjernom težinom.
  • Za svakoga tko nije često fizički aktivan.
  • Kao potpora za liječenje ozljeda zglobova.

Jeste li svjesni?
Jeste li znali da je nošenje većih zglobova (koljena, gležnjeva, kukova) stanje koje pogađa mnoge ljude, posebice u starijoj dobi, te je pod utjecajem načina života, prekomjerne težine i nasljednih čimbenika? Dobra vijest je da se nošenje zglobova može spriječiti ili usporiti. Naše zaključke možemo obnoviti ako im pružimo odgovarajuće hranjive tvari.
strijela

Joint Protex - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Joint Protex
Povratak na sadržaj