Paraprotex - Trgovina CaliVita International

Go to content

Paraprotex

Paraprotex
100 tablete

Upotreba
1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

Sastojci
150m grangunski puzavac (crveni jasmin)
100mg mirišljava pepeljuga
50mg ekstrakt žutike
50mg mirta (Comniphora myrrha)
50mg ulje karanfilića
50mg ekstrakt Taheebo čaja
37.5mg prah crnog oraha
37.5mg ulje oraha
25mg ekstrakt sjemenki grejpa
12.5mg češnjak

Protiv parazita i gljivica


Paraprotex
je dodatak prehrani širokog spektra, koji osigurava antiparazitsku, antibakterijsku i antifungalnu zaštitu, te inhibira rast nekih virusnih agenasa, a čini ga jedinstvena kombinacija devet biljaka. Biljke u njemu obiluju vitaminima, antioksidansima i mineralnim tvarima koje imaju i snažno imunostimulirajuće djelovanje. Preporučuje se svima kao periodična kura čišćenja organizma ili kao pomagač u borbi protiv infekcija.

Danas, ništa manje nego u prošlosti, nastanak brojnih bolesti i zdravstvenih poteškoća može se dovesti u vezu s prisustvom parazita u tijelu. Naš će organizam postati idealan domaćin parazitima, ako naš prirodni i stečeni imunitet ne funkcioniraju dobro. Postoje paraziti u mikro veličinama, kao što su virusi, viroidi, prioni, bakterije, gljivice i protisti, a postoje i oni u makro veličinama, parazitske životinje, kao što su crvi, krpelji i uši. Paraziti značajan dio svog životnog ciklusa provedu u domaćinu, od njega se hrane, smanjujući njegove šanse za opstanak i razmnožavanje (virulencija), a mogu prouzrokovati i simptome bolesti (patogeneza).

Najčešći simptomi prisustva parazita i zdravstvene poteškoće uzrokovane djelovanjem parazita vrlo su raznoliki: glavobolje, nesanica, škrgutanje zubima, nadutost, mučnina, povraćanje, probavne smetnje, manjak mineralnih tvari u organizmu, premorenost, bolovi u leđima i vratu, alergije, kolitis, hipoglikemija, nepravilnosti u radu štitnjače, pa čak i maligne pojave. Parazit, naime, oduzima domaćinovom organizmu životnu snagu i energiju, čime se smanjuju energetske rezerve organizma, skraćuje životni vijek i povećava mogućnost nastanka težih bolesti.

Djelatne tvari odabranog bilja imaju znanstvenu potvrdu svog antiparazitnog djelovanja, pri čemu neke od njih djeluju na vrlo široki spektar (više od 800) različitih organizama, od virusa i bakterija do gljivica i makroparazita. Osim što nas oslobađaju neželjenih nametnika potiču probavu i eliminaciju sluzi (koja je idealno stanište za štetne organizme) iz probavnog trakta, pomažu razgradnju hrane, sprečavaju njeno truljenje i stvaranje štetnih plinova, te doprinose proizvodnji potrebne količine želučanih sokova odgovarajućeg sastava.

Ove su tvari izuzetno korisne kod problema sa žuči, pospješuju njenu sekreciju i smiruju žučne kolike, štite jetru, te pomažu u poboljšanju njenih funkcija. Osim antiparazitnog djelovanja, djelatne tvari Paraprotexa donijet će olakšanje i kod lošeg zadaha, dijareje, pokvarenog želuca, gastrointestinalnih problema. Za cjelokupnost rješavanja problema važno je svojstvo ovih biljaka da potiču procese zacjeljivanja sluzokože desni, dušnika, želuca i crijeva koja je, ako je zdrava, prva brana pred parazitima.

Primjena se preporučuje i u tretiranju kožnih problema (akne, čirevi, ekcem i herpes). Biljke Paraprotexa, osim što čiste organizam, djeluju imunostimulrajuće, protuupalno i antioksidativno.

ParaProteX - Pomoć od uljeza

Jeste li znali da možete naići na nekoliko milijuna parazita svaki dan? Kako se zaštititi od njih? Pranjem ruku ili emitiranje sobu često? Mi imaju tendenciju da mislim da je ljudski imunološki sustav oslabljen zimi nego u drugim razdobljima godine, ali moramo imati na umu da je naše tijelo izloženo napadima iz različitih bakterija, virusa i gljivica tijekom cijele godine. Iako postoje mikroorganizmi koji žive u simbiozi s nama postoje neke koje mogu biti definitivno štetna za naše zdravlje i stoga ima smisla da se zaštitimo protiv njih.

Lansiranje naše formule ParaProteX
na tržište prethodio je poduži istraživanja, i to nije slučajno da je od njegovog razvoja je stalno je bio jedan od najuspješnijih proizvoda našeg društva.

Stvaranjem ParaProteX
, naš neskrivenim je cilj bio da se pomogne zaštita našeg tijela protiv tih parazita možemo doći u dodir s na dnevnoj bazi.
Među njegovim aktivnim sastojcima postoje takvi dobro poznati sastojci poput grejpa ulje, češnjak, orah, klinčić, a mi smo također dodao takve korisne biljke, koje su se koriste u tradicionalnoj medicini uspješno tisuće godina dugu, na primjer Rangoon puzavice, smirne, žutikovina kao i Pau d'Arco.
Ukratko ćemo pogledati kako ti sastojci pojedinačno pridonose uspjehu naše formule.
Rangoon puzavac je biljka autohtoni u Indiji, koji se koristi u narodnoj medicini osobito virusnih sezone, dok su oni također čine iscjeljivanje tijesto iz njenih listova.

Klinčić djeluje kao snažan antioksidans, dok zajedničke oraha zbog svog sadržaja joda može pomoći zaštitu od parazita. Osim toga, bivši jača želudac i na tradicionalnoj medicini koristi se i za unutarnje čišćenje.

Naš drugi biljni sastojak, koji je također snažno sredstvo za čišćenje, je grejp sjeme, točnije njegova ulja, od kojih Dodatna prednost je u tome što se ne može oštetiti prijateljske crijevne bakterije.

Pau d'Arco sadrži značajne količine vitamina i minerala. U tradicionalnoj medicini koristi se uglavnom u virusnim sezone i to također može pomoći u zaštiti tijela u gljivične okruženjima.

Žutika ima prečišćavanje učinke koji bi mogli pomoći otpor tijela u bakterijskim okruženjima. To pojačava imunološki sustav, kao plod sadrži vitamin C, i različite elemente u tragovima i minerale.

Smirne je bogata kalijem, natrijem, silicij, cink i klora i može pomoći da se eliminiraju otpadne tvari iz tijela. Ona štiti i pomaže rad jetre, a to može ojačati naš probavni sustav.

Neki od najstarijih rukopisa odnose na upotrebu češnjaka strane egipatskih vojnika kako bi pomogli njihov zdravstveni boravak u dobrom stanju. To je odličan izbor za pomoć pročiste tijelo, kao što je antioksidans koji stimulira imunološki sustav i to također može pomoći u očuvanju našeg zdravlja u gljivičnih i bakterijskih okruženjima. Neki od naših djedova i baka su ga primijeniti uspješno kada su prehlade, zbog svoje glavne aktivne tvari, allicina, koji ima antibiotska učinke. Njegova potrošnja potiče probavu i smanjuje opseg kolesterola prianjanju na stjenkama krvnih žila.

Siguran sam da ste već vidjeli neke proizvode na tržištu koji se grade na samo jedan od gore navedenih, dobro poznatih sastojaka. Ali zašto bi ti ih odabrati više od jednog proizvoda, gdje možete pronaći sve na jednom tabletu, u jedinstvenoj kombinaciji?

Isprobajte naš proizvod ParaProteX što je prije moguće, i vidjet ćete da je naš dodatak prehrani će postati konstanta dio vaše kuće lijek liječenje.

UPOZORENJE!

Uzimajući formulu ne može biti zamjena za liječničke preglede i savjetovanja. Ako ste primijetili prisutnost crijevnih crva ili drugih nametnika, odmah potražite liječničku pomoć.

Back to content