#glamUp - CaliVita

Idi na sadržaj

#glamUp

Ostali proizvodi Calivita
500 g

formula s visokim sadržajem kolagena u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom, CoQ10 i kompleksom antioksidansa
Količina na zalihama: 40
67.50 €
GlamUp sadrži hidrolizirani oblik kolagena koji ljudski probavni sustav vrlo lako probavlja i apsorbira. Ali za potpuni učinak, iznimno je bitno da se uz kolagen unose i druge, u procesu obnove, prijeko potrebne tvari. A to su hijaluronska kiselina, koenzim Q10, te antioksidansi.
propagační sleva 25% >>
#glamUp - kolagen i antioksidansi

kolagena i hijaluronske kiseline

formula s visokim sadržajem kolagena

#glamUp sadrži najnoviju formulu s visokim sadržajem kolagena I i III (10 g u svakoj dozi!) u kombinaciji s hijaluronskom kiselinom te esencijalnim antioksidansima - koenzimom Q10, vitaminom E, elaginskom kiselinom, lipoičnom kiselinom, beta karotenom, likopenom, luteinom i zeaksantinom.

#glamUp je u formi praha, finog okusa limuna, priprema se kao napitak. Ne sadrži konzervanse, boje, dodane šećere, gluten, soju i GMO.


Kome je namijenjen
  • Ženama od 20 do 30 godina za očuvanje gipkost kože / od 30-50 godina radi smanjenja bora.
  • Starijima od 50 godina kako bi odgodili starenje kože.
  • Tijekom menopauze za ublažavanje promjena na koži uzrokovanih hormonskim procesima.
  • Osobama s kožnim mrljama i ožiljcima za ujednačen izgled kože / Osobama s ekcemima
  • Nakon kirurških zahvata i kozmetičkih intervencija za brže zacjeljenje i stvaranje nove kože.
  • Osobama koje žele spriječiti pojavu ili smanjiti postojeće strije.
  • Osobama koje pokušavaju smanjiti celulit.

DETALJNIJE
GlamUp sadrži hidrolizirani oblik kolagena koji ljudski probavni sustav vrlo lako probavlja i apsorbira. Ali za potpuni učinak, iznimno je bitno da se uz kolagen unose i druge, u procesu obnove, prijeko potrebne tvari. A to su hijaluronska kiselina, koenzim Q10, te antioksidansi.

Kolagen je bjelančevina, glavna sastavnica vezivnog tkiva. Kolagen tip I najprisutniji je u koži i kostima, tetivama i ligamentima dok se kolagen tip III nalazi u krvnim žilama, maternici, probavnom sustavu, a djeluje i kao kopolimer kolagena tipa I u mnogim tkivima, uključujući kožu, tetive, ligamente, parodontalni ligament i sinovijalne membrane zglobova.

S obzirom da nakon 25-te godine života tijelo prosječno gubi 1,5 posto kolagena godišnje, taj se gubitak negativno odražava kako na izgled tako na i funkciju cijelog tijela i sustava kojih su dio. Posljedica su problemi i poremećaji poput bora, celulita, strija, gubitka tonusa kože, gubitka i propadanja kvalitete kose, artritis, ukočenost, mišićne ozljede, no posljedice su znatno izražene i u vidu smanjene funkcije imuniteta, problem u zadržavanju vode i hidrataciji tkiva, propadanju krvnih žila, cjelovitosti crijevne sluznice itd.

Ceramidi su lipidi koji čine sastavni dio rožnatog sloja kože, a pomažu u održavanju i jačanju kožne barijere, sprječavaju gubitak vode i time održavaju vlažnost kože. Fitoceramidi su biljni ceramidi prirodno prisutni u batatu.

Jod je najbolja prirodna potpora radu štitne žlijezde čiji će se nedostatan rad očitovati i na kosi – ona postaje lomljiva, ispucana te pojačano ispada.

Hijaluronska kiselina je prirodna molekula koja veže vodu, čime se povećava sadržaj vlage unutar slojeva kože, dok istodobno hrani i hidratizira kolagen. Kolagen, te sumporom bogate aminokiseline metionin i cistein, važne su za zacjeljivanje sitnih oštećenja kože i sluznice,  te usporavanje starenja kože i pojave opuštene naborane kože.
500 g

Upotreba:
Pomiješati 1 mjericu (17 g) s 250 ml vode i popiti između obroka. Dnevno uzeti 1 serviranje.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
hidrolizirani kolagen 10 g
alfa-lipoična kiselina 100 mg
hijaluronska kiselina 75 mg
ekstrakt ploda nara (Punica granatum, DER 45:1) 50 mg
od toga elaginska kiselina (45%) 22.5 mg
koenzim Q10 50 mg
ekstrakt gomolja batata (Ipomoea batatas, DER 6:1) 40 mg
kompleks karotenoida 15 mg
beta karoten 5 mg
likopen 5 mg
lutein 2.5 mg
zeaksantin 2.5 mg
vitamin E 5 mg α-TE#glamUp - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
Jamstvo najniže cijene
#glamUp
Povratak na sadržaj