Detox patch - CaliVita

Idi na sadržaj

Detox patch

Detox patch
Ostali proizvodi Calivita
12 komada

Detoksikacijski jastučići
Količina na zalihama: Trenutno nije dostupno!
35.90 €
čiščenje telesa
propagační sleva 25% >>
strijela

Detoksikacijski jastučići

Detoksikacijski jastučići

Naše tijelo je svakodnevno izloženo bezbrojnim toksinima: do nakupljanja otrovnih tvari dolazi zbog zagađenja okoline, izloženosti kemikalijama, lijekovima, kao i nekim proizvodima široke potrošnje. Djelovanje Detox Patch temelji se na principima orijentalne refleksologije. Detox Patch uz pomoć svojih pomno odabranih sastojaka i topline koju emitira turmalin, na prirodan način pomaže uklanjanje tih otrovnih tvari tijekom opuštanja.  


Kome je namijenjen

Značaj detoksikacije
Kako se sve odgovornije odnosimo prema svom zdravlju, tako sve više uviđamo i važnost održavanja čistoće tijela. Od vitalne je važnosti pomoći svom, često iscrpljenom imunološkom sustavu, da povrati svoju prirodnu ravnotežu i nastavi obavljati svoju funkciju. Toksini iz različitih izvora (pesticidi i umjetna gnojiva koji dospijevaju u hranu i vodu, zagađen zrak, stres) nakupljaju se u našem tijelu. Danas se proizvode milijuni kemikalija koje se svakodnevno koriste. Sve to dovodi do akumuliranja toksina u tijelu i posljedično pojave umora i bolesti. Zato je za održavnje dobrog zdravlja izuzetno važno učinkovito i redovito izbacivanje toksina iz tijela. To najučinkovitije činimo različitim detoksikacijkim metodama. Dobri rezultati mogu se ostvariti korištenjem biljnih preparata za čišćenje (Liver Aid, Trimex, Ocean 21, Nopalin), odmaranjem probavnog trakta i jetre postom, čišćenjem i reguliranjem probavnog trakta (Paraprotex, Origano Oil, Acidophilus, Digestive Enzymes), postom i posebnim režimima prehrane uz stručnu pomoć. A članovima CaliVite je od sada na raspolaganju još jedna metoda detoksikacije – putem detoksikacijskih jastučića! Spajanjem drevne mudrosti i moderne znanosti odabarano je 10 prirodnih biljnih sastojaka, koji su zajedno spojeni u siguran i djelotvoran jastučić za stopala koji djeluje po noći, dok vi mirno spavate.

Značaj stopala
U istočnjačkoj medicini već se stoljećima smatra da se toksini u tijelu tijekom dana kreću prema dolje, tako da se udaljavaju od vitalnih organa i nakupljaju u drugim dijelovima tijela, primjerice stopalima. Smatra se da nakupljanje toksina dovodi do raznih degenerativnih bolesti. Primjerice, nakupljanje kiselih toksina u zglobovima uzrokuje reumatizam i artritis. U Aziji postoji izreka koja kaže da starenje dolazi od stopala. U refleksologiji se za stopala kaže da predstavljaju drugo srce. Stopala su ogledala svih glavnih organa, jer je na tabanima smješteno više od 60 akupunkturnih točaka koje predstavljaju najveće organe u tijelu. U pravilu se gornja trećina stopala povezuje sa organima u gornjoj trećini tijela, luk stopala povezuje se sa središnjim organima, dok se peta povezuje sa organima u donjoj trećini tijela.

Detox Patch = devet biljaka + turmalin
Ne tako davno, jastučići za stopala bili su dostupni samo u Aziji, gdje se prodavalo čak 10 milijuna mjesečno! Detox Patch sadrži posebnu kombinaciju devet biljaka i poludragi kamen turmalin koji prirodno emitira infra crvenu svjetlost koja duboko prodire i opušta. Detox patch koristi drevno istočnjačko znanje botanike kako bi pomogao ublažiti, olakšati i ukloniti otrove. To ćete primijetiti već nakon prvog korištenja. Ako jastučiće stavite preko noći, do jutra će bijeli, suhi jastučići postati tamno smeđi ili crni i mokri, a mogu imati i neugodan miris.

Kako koristiti Detox Patch?
  • Izvadite jastučić iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku.
  • Jastučić stavite na sredinu trake.
  • Čvrsto zalijepite Detox patch na taban.
  • Skinite flaster nakon 8-10 sati.

Detox Patch nudi jednostavno, blago i prirodno čišćenje
Svako pakiranje ima ljepljivu traku koja se lako lijepi, tako da jastučići prijanjaju uz kožu. Detox Patch se može staviti na bilo koje bolno ili problematično mjesto kako bi se uklonili toksini iz tog područja. No, za najbolje rezultate, treba ih istovremeno staviti i na tabane. Ovaj period može, ovisno o osobi, trajati dva do tri dana ili dva do tri tjedna, a kod ozbiljnijih bolesti ili veće količine nakupljenih toksina čak i duže. Rezultati će u svakom slučaju biti vidljivi odmah, čim ujutro pogledate jastučiće.
Kad se jastučići ugriju, pore na koži se otvaraju i nakupljene štetne tvari iz krvi i limfe pod djelovanjem osmotskog tlaka izlaze kroz kožu van. Jastučiće možete staviti bilo kada, ali najbolje je preko noći. Ako imate problema s očima, stavite ih iza uha ili na sljepoočnicu, ali ne direktno na oči ili na otvorene rane.
12 komada

Upotreba:
Izvadite Detox patch iz celofanske vrećice i nalijepite stranu sa slovima na adhezivnu traku. Jastučić stavite na sredinu trake. Čvrsto zalijepite Detox patch na taban ili neki drugi dio tijela. Skinite flaster nakon 8-10 sati.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
Phyllostachys bambusoides
Cupressus macrocarpa
Tourmaline
Artemisia japonica
Achyranthis sp.
Paeoniae rubrae
Eleutherococcus senticosus
Caragana sinica
Platicodon grandiflorum
Agaricus blazei murill


Svakodnevno se naše tijelo bori s bezbrojnim otrovnim tvarima: otrovi se mogu akumulirati zbog izloženosti zagađenju okoliša, kemikalija, lijekova i određenih proizvoda za potrošače. Detox Patch s pažljivo odabranim sastojcima i uz pomoć topline koju emitira turmalin i orijentalna refleksologija pomaže ukloniti te tvari tijekom oslobađanja prirodnim metodama.

Koga preporučujemo
  • Svima ukloniti otrove iz tijela.
  • Ljudi koji su pronašli tradicionalnu periodičnu detoksikaciju previše su teški. Detox Patch je nježniji i sofisticiraniji način detoksikacije.
  • Kao dodatak prehrambenim dodacima u slučaju periodične detoksikacije.

Jeste li svjesni?
Jeste li znali da je refleksologija ušla u jedan od alternativnih tretmana, čije su učinke i koristi potvrdila zapadna medicina?
strijela

Detox patch - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Detox patch
Povratak na sadržaj