New Life - CaliVita

Idi na sadržaj

New Life

New Life
Za žene
120 tableta

Multivitamini za trudnice i dojilje
Količina na zalihama: 119
20.90 €Vitamini i minerali za žene

Energija za muškarce
propagační sleva 25% >>
strijela

vitamini za trudnice

Multivitamini za trudnice i dojilje

New Life sadrži vitamine i minerale prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti, sastavljene u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja.


Kome je namijenjen

JESTE LI ZNALI?
Većinu kalcija trudnice i dojilje trebaju dobiti putem prehrane, no važno je putem suplementacije unijeti povećane količine zbog stvaranja zaliha koje će biti potrebne u posljednjem tromjesečju trudnoće i naročito u periodu dojenja.

Vitamini i minerali su, kao i ljubav, esencijalni za razvoj zdravog djeteta. Jedina razlika među njima je što ljubavi nikad ne može biti previše!

Proizvod New Life sadrži vitamine i minerale prirodnog porijekla i visoke biološke učinkovitosti, sastavljene u skladu sa specifičnim potrebama trudnica i dojilja.

Jedan od najvažnijih preduvjeta u prehrani trudnica i dojilja je stalan dotok potrebnih količina vitamina i mineralnih tvari. Optimalne količine vitamina nužne su za zdravlje majke i pravilan razvoj djeteta. Ovo se naročito odnosi na vitamine B grupe, u kojoj istaknutu ulogu ima folna kiselina, nužna za razvoj posteljice i oplođene jajne stanice. Folna kiselina štiti od nastanka nekih urođenih razvojnih anomalija, potrebna je za sintezu nukleinskih kiselina (RNK i DNK), te potiče stvaranje mlijeka.

New Life sadrži optimalnu dozu od 400 µg folne kiseline u jednoj tableti. New Life također sadrži inozitol za koji je utvrđeno da rješava probleme mnogih osoba s apsorbcijom folne kiseline. New life sadrži i 10 µg vitamina D3 koji pomaže izgradnju kostiju, te pomaže jačanje imuniteta majke i djeteta.

Daljnja prednost formule New life je u tome što sadrži prirodni beta karoten koji omogućava da se u organizmu trudnice sintetizira vitamin A prema potrebama. Preporučene dnevne doze kalcija za trudnice i dojilje su 1200 mg dnevno. Većinu kalcija trudnice i dojilje trebaju dobiti putem prehrane, no važno je putem suplementacije unijeti povećane količine zbog stvaranja zaliha koje će biti potrebne u posljednjem tromjesečju trudnoće i naročito u periodu dojenja. Najveća potreba za kalcijem u trudnoći javlja se u posljednjem tromjesečju trudnoće kada se kalcij pojačano odlaže u kostur ploda. New life sadržava čak 325 mg kalcija u jednoj tableti. Potrebe trudnica za željezom veće su u odnosu na ostale žene u reproduktivnoj dobi i iznose 30 mg željeza dnevno. Studije pokazuju da se negativan utjecaj manjka željeza na inteligenciju djeteta, koji se javlja u periodu dojenja ispod godine dana, ne može u potpunosti otkloniti kasnijom nadoknadom željeza. Posljednjih godina postalo je jasno da je deficit joda kod majke uzrok zaostatka rasta, naročito mozga djeteta, tako da je i jod uvršten u sastav New Life formule.

Kod planiranja trudnoće korisno je pripremiti organizam suplementiranjem esencijalnih hranjiva barem nekoliko mjeseci prije začeća, jer oni mogu spriječiti nastanak raznih poremećaja tijekom trudnoće.
120 tab

Upotreba:
Popiti 1 tabletu dnevno s vodom nakon obroka.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
beta karoten 2.5 mg
vitamin E 7.5 I.J.
vitamin C 60 mg
vitamin D3 400 I.J.
vitamin B1 0.8 mg
vitamin B2 1 mg
vitamin B3 9 mg
vitamin B6 1 mg
folna kiselina 400 µg
pantotenska kiselina 4 mg
vitamin B12 1 µg
D-biotin 60 µg
PABA (para-amino-benzojeva kiselina) 1 mg
kolin 10 mg
inozitol 10 mg
kalcij 325 mg
magnezij (oksid) 112.5 mg
cink 8 mg
željezo 4 mg
mangan 1 mg
bakar 1 mg
jod 75 µg
krom 25 µg

Ne prelazite preporučeni dio za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežen način prehrane i zdrav način života važan su za funkcioniranje tijela. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosjetljivost na bilo koji sastojak.

Upozorenje: Osobe koje imaju sklonost alergijama, uzimaju lijekove, imaju zdravstvene probleme, trudnice, dojilje, ako je liječnik preporučio uporabu lijekova ili drugih multivitamina, prije korištenja pripravka konzultirajte liječnika.

Uvjeti skladištenja: proizvod čuvati zatvoren, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci prehrani trebaju biti pohranjeni na način koji je nedostupan maloj djeci.
Multivitamini za trudnice i dojilje

Poboljšana formula New Life je dvostruko više folne kiseline i dodatnog sadržaja vitamina D za još bolju zaštitu svake majke i više! Multivitaminski sastav New Life je također izvrstan izvor aktivnih sastojaka za poboljšanje rada muškog tijela.

Kako sve više istraživanja pokazuje, način života ima ogroman utjecaj na našu plodnost. Dobro uravnotežena prehrana, i žene i muškarci, bogate specifičnim hranjivim tvarima od posebnog značaja za očuvanje plodnosti, mogu osigurati dobro zdravlje i pravilno funkcioniranje reproduktivnih organa.

Vitamini za dojilje


U životu većine žena dolazi razdoblje kada se potreba za hranjivim tvarima povećava. Tijekom trudnoće i dojenja, optimalna opskrba vitaminima i mineralima postaje iznimno važna - ne samo zbog zdravstvenog stanja majke, već i zbog pravilnog razvoja djeteta.

Na primjer, u drugom tromjesečju trudnoće, zbog intenzivnog procesa stvaranja krvi, povećava se potreba za željezom.
Istodobno raste i potražnja za vitaminom C, koji je odgovoran ne samo za ispravno funkcioniranje imunološkog sustava, već i za apsorpciju željeza. Potražnja za B vitaminima povećava se u prosjeku za 25-30%.

Važnu ulogu igraju folna kiselina, koja je potrebna za rast tkiva majke tijekom trudnoće, pomaže u pravilnoj sintezi aminokiselina i proizvodnji krvi, sudjeluje u podjeli stanica. Ženama koje očekuju da dijete dođe na svijet također je potreban kalcij, jer je potreban, među ostalima za pravilan razvoj kostiju, vitamin D - pomaže u pravilnoj uporabi kalcija i fosfora ili magnezija, koji igra važnu ulogu u podjeli stanica, podržavajući održavanje ravnoteže elektrolita i blagotvoran učinak na živčani sustav.

Proizvod je također izvrstan izvor beta-karotena, vitamina E, C, cinka, mangana, bakra, joda, kroma i inozitola.

Koga posebno preporučujemo?
  • Žene planiraju zatrudnjeti.
  • Trudnice i dojilje (nakon konzultacije s liječnikom).

Znate li da ... ne samo tijekom trudnoće i dojenja, nego i prije trudnoće, treba li pravilno nadopunjavati "trgovine" vitaminima i mineralima?
strijela

Za novi život u razvoju - New Life

23 esencijalna vitamina i minerala

Od sada naš multivitaminsko-mineralni proizvod za trudnice i dojilje sadrži dvostruko više folne kiseline i vitamin D! Zbog čega je to dobro? Suplementacija folnom kiselinom tijekom trudnoće može smanjiti rizik od razvoja poremećaja živčanog sustava, uključujući i opasnost od razvoja autizma, kašnjenja u razvoju govora i poremećaja u razvoju neuralne tube ili rizik od pojave rascjepa na kralježnici kod novorođenčadi. Vitamin D je ključan iz više razloga. Njegov nedostatak smanjuje šanse za trudnoću te može imati negativan učinak na fetus i majku, tijekom trudnoće i dojenja. S jedne strane, može povećati rizik od pojave trudničkog (gestacijskog) dijabetesa, a s druge se strane povećava i rizik nastanka određenih komplikacija u trudnoći, poput preeklampsije (visok krvni tlak u trudnoći). Na kraju, može negativno utjecati ne samo na koštani sustav majke, već i fetusa, kao i na imuno sustav te mišićni i živčani sustav bebe. Osim toga, ako majka ima nedostatak vitamina D, vrlo je vjerojatno da će i beba koju doji imati isti problem, jer je majčino mlijeko jedini izvor vitamina D. Niske razine vitamina D predstavljaju dvostruko veće šanse za razvoj dijabetesa tipa 1 kod djeteta.

Ova vitaminsko-mineralna formula sadrži i željezo koje smanjuje rizik od prijevremenog poroda, niske porođajne težine i smrtnosti do 5. godine života. Formula ukupno sadrži 23 sastojka, neophodnih za formiranje krvnih stanica i zdrav razvoj imunog, koštanog i živčanog sustava fetusa, te pruža potporu majci tijekom trudnoće.

Izaberite naš obnovljeni New Life i oboma pružite sigurnost!
strijela

New Life - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
New Life
Povratak na sadržaj