Vital B - Trgovina CaliVita International

Go to content

Vital B

Vital B
Multivitamini Calivita
90 tableta

Multivitamini za B krvnu grupu
na lageru
test krvi
Dopuna prehrane koja je kompatibilna s krvnom skupinom B

Moderni dodaci prehrani koji su sveobuhvatni dodatak prehrani kompatibilnoj s krvnom skupinom B
propagační sleva 25% >>
strijela

vitamini za B krvnu grupu

Najnovija generacija multivitaminsko mineralnog pripravka koja sadrži formulu s više od 50 aktivnih sastojaka osnaženu aminokiselinama, ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća, te koja je prilagođena potrebama pojedine krvne grupe.

Multivitaminsko mineralni priozvod posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom B.

Zdravi smo onoliko koliko su zdrave naše stanice. Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja, a osiguravamo je kvalitetnim multivitaminsko-mineralnim, biološki učinkovitim tvarima dobivenim iz prirodnog izvora.

Vitamini i minerali su životno važni organski spojevi apsolutno nužni za rast i razvoj organizma, za vitalnost i opće fizičko blagostanje, jer reguliraju brojne kemijske reakcije te su nužni kofaktori enzima presudnih za stanični metabolizam. Ljudski organizam ih ili uopće ne može proizvesti ili ih stvara u nedovoljnim količinama, pa se moraju unositi putem prehrane.

S obzirom da ista količina povrća i voća danas, u usporedbi s onom od prije 50 godina, ima daleko manji sadržaj esencijalnih nutrijenata, kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi je korak u očuvanju zdravlja. Istovremeno, zdravstveni problemi povezani s prehranom u razvijenijim zemljama dobivaju nove globalne proporcije zbog nedostatka esencijalnih hranjiva i povećanih potreba ljudskog organizma za istima s jedne strane te, s druge strane, zbog nepravilnog izbora i loše kvalitete namirnica koje, umjesto da hrane i osiguravaju vitalnost, opterećuju i ugrožavaju metabolizam i zdravlje.

Pretpostavlja se da samo manji postotak stanovnika razvijenog svijeta (u koji spada i Hrvatska) dobiva dovoljno esencijalnih hranjiva putem svoje (često preobilne) prehrane. Esencijalna hranjiva imaju značajnu ulogu u pravilnom odvijanju funkcija organizma i održavanju zdravlja od embrionalnog razvoja do starosti. Uslijed intenzivne poljoprivrede koja iscrpljuje tlo, suvremene tehnologije prerade i skladištenja hrane, te njene termičke obrade, najveći dio esencijalnih nutrijenata biva nepovratno izgubljen.

Visokokalorična hrana s mnogo masti, ugljikohidrata i bijelog šećera, zahtijeva znatno veći unos minerala i vitamina nego što ih sadrže prirodne namirnice u našim obrocima. Ubrzani tempo života i izloženost stresu, alkohol, nikotin, kofein, razni konzervansi i kemikalije iz okoline samo su neki od agensa koji povećavaju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima. Zato je kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama.
90 tableta

Upotreba:
1 tablete 3 puta dnevno uz obroke, ili prema preporuci liječnika.

SASTOJCI
Aktivni sastojci:
1.2 mg beta karoten
10 I.J. vitamin E (dl-alfa tokoferil acetat)
60 mg vitamin C
1.4 mg vitamin B1
1.6 mg vitamin B2
2 mg vitamin B6
1 µg vitamin B12
20 mg inozitol
5 mg PABA (para-amino-benzojeva kiselina)
40 µg biotin
5 mg pantotenska kiselina
50 µg folna kiselina
4 mg rutin
4 mg citrusni bioflavonoidi
5 mg hesperidin kompleks
10 mg betain HCl
50 µg jod
100 mg kalcij
3 mg željezo (fumarat)
100 mg magnezij (oksid)
0.5 mg bakar
5 mg cink
20 µg krom (pikolinat)
15 µg selen (selenometionin)
1 mg mangan
20 mg kalij
80 µg molibden (Na-molibdat)
50 µg bor
10 µg vanadij
30 µg nikal
5 mg L-glutation
20 mg L-cistein
100 mg lecitin
25 mg bromelain
10 mg ekstrakt korijena slatkog sladića (Glycyrrhiza glabra)
10 mg ekstrakt bazge (Sambucus nigra)
50 mg peršin
50 mg brokula
10 mg reishi gljiva
10 mg shiitake gljiva
18 mg vitamin B3 (niacinamid)
20 mg kolin (bitartarat)
1 mg silicij
Ne prelazite preporučeni dio za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežen način prehrane i zdrav način života važan su za funkcioniranje tijela. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosjetljivost na sastojke pripravka.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lijekova, zdravstvenim problemima, trudnicama i dojećim ženama trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja proizvoda.

Uvjeti skladištenja: proizvod čuvati zatvoren, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci prehrani trebaju biti pohranjeni na način koji je nedostupan maloj djeci.
Serija Vital proizvoda multivitaminski je proizvod prilagođen individualnim potrebama osoba s različitim krvnim skupinama, a sadrži oko 40 različitih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, biljnih sastojaka.


Krvna skupina "B"

Ako imate krvnu grupu B, pripadate nomadima. Vaš imunološki sustav bi trebao biti jak u prirodi i probavni trakt trebao bi biti tolerantan. Najbolji odgovor na stres je kreativna aktivnost. Da biste zadržali sliku, trebali biste održavati ravnotežu između tjelesne aktivnosti i mentalne aktivnosti. Za ljude s krvnom grupom "B", bit opstanka je život u harmoniji, radu, vježbanju i uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se da ih koriste u svakodnevnoj prehrani, uz cijeli spektar vitamina i minerala, biljne sastojke kao što su sladić, peršin, brokula, crni kolač, reishi gljive i shiitake.
strijela

Vital B - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Vital B
Back to content