Ocean 21 - CaliVita

Idi na sadržaj

Ocean 21

Ocean 21
CaliVita Premium Organic
946 ml

Detoksikacija i imunitet
Količina na zalihama: 336
79.90 €
Ocean 21 -morske alge, Aloe Vera, Pau D'Arco
propagační sleva 25% >>
strijela

morske alge, Aloe Vera, Pau D'Arco

Alge i aloe vera. Sadrži sladilo

Ocean 21 predstavlja pravu  riznicu elemenata života iz mora i kopna. Sadrži osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), aloju, deseterostruki koncentrat Taheeba, ektrakte cikle i mrkve, brusnicu te jedinstveni sastav minerala u tragovima.  


Kome je namijenjen

DETALJNIJE
Aloja je kopnena biljka koja se stoljećima koristi zbog svojih blagotvornih svojstava. Djeluje antioksidativno i doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava. Aloja je poznata i po svom učinku na probavu, jer doprinosi pokretljivosti crijeva i zdravlju probavnog sustava .
Mješavina ekstrakta morskih algi sadrži: crvene alge - Porphyra yezoensis, Chondrus crispus; smeđe alge - Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Palmaria palmata; zelene alge - Ulva lactuca. Smeđe alge Ascophyllum nodosum i Fucus vesiculosus na prirodan način pomažu kod zatvora te doprinose zdravlju probavnog sustava. Laminaria blagotvorno utječe na funkciju probavnog sustava i pomaže procese detoksikacije tijela.
Posebnost ove formule su i minerali koji su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma. Ocean 21 sadržava više od 50 minerala i elemenata u tragovima, među kojim i srebro, u pravilnom omjeru, količini i obliku.

Detoksikacija i imunitet

Ocean 21 sadrži kombinaciju biljaka i minerala potrebnih za uspješnu detoksikaciju i mineralizaciju organizma. Ova riznica elemenata života iz mora i kopna sadrži koncentrate aloje, osam vrsta morskih algi (crvene, smeđe i modrozelene), deseterostruki koncentrat lapachola (Taheebo), ektrakte cikle, mrkve, brusnice, te jedinstveni sastav elemenata u tragovima među kojima i srebro.

Morski sadržaj minerala i elemenata u tragovima jednak je mineralnom sastavu ljudske krvi i embrionalne tekućine. Istovremeno, sadržaj, omjer i raznovrsnost mineralnih tvari ključ je za zdravlje stanica i organizma u cjelini. Na ovo upućuju i mnogobrojne izjave poznatih istraživača među kojima je i nobelovac Linus Pauling koji tvrdi: Ukoliko bi se ljudska prehrana nadopunila cijelim spektrom minerala i elemenata u tragovima, mnoge bolesti i zdravstveni problemi mogli bi biti spriječeni, a postojeći smanjeni.

Dakle, minerali su od presudne važnosti za rad cjelokupnog organizma, jer sudjeluju u radu preko 130 enzima i enzimatskih sustava u tijelu. Ocean 21 sadržava više od 50 minerala i elemenata u tragovima u pravilnom omjeru, količini i obliku čime se osigurava optimalna biokemijska sredina za funkcioniranje naših stanica i postiže najveći mogući biološki učinak.

Pored minerala, Ocean 21 sadrži 8 vrsta morskih algi, aloju, 10x koncentrirani lapachol (taheebo), ciklu, mrkvu i brusnicu. Složeni šećeri aloje (manani i glukani), te posebne vrste šećera morskih algi pružaju posebnu potporu imunološkom sustavu. Objedinjeno djelovanje ovih složenih šećera i minerala pomažu da imunološki sustav iskaže punu djelotvornost i uspješnost, što se očituje i u lakšem savladavanju mikroorganizama izazivača bolesti (gljivice, virusi, bakterije..).

Ocean 21 treba svakako koristiti ukoliko želimo temeljito očistiti organizam, posebno teške metale i otrovne tvari koje se godinama talože i zadržavaju u masnom tkivu a koje su izrazito štetne i mutagene (npr.dioksin). Uz alge i minerale naš će ih se organizam lakše riješiti. Alge su poznate po tome da potpomažu i ubrzavaju limfnu drenažu čime doprinose uklanjanju virusa, masnih čestica i neprobavljenih ostataka hrane.

Aloja je poznata kao prirodno i učinkovito sredstvo protiv zatvora, a povoljno djeluje i kod želučanih tegoba uzrokovanih pretjeranom kiselinom. Posebno je ovaj pripravak aktualan u današnje doba posvemašnje izloženosti raznim vrstama zračenja. Djelatne tvari biljaka u ovom pripravku pružaju posebnu zaštitu stanicama od štetnih posljedica zračenja. Ocean 21 s pravom predstavljamo kao jedan od naših najpotpunijih proizvoda neophodnih u suvremenoj prehrani čovjeka.

Sastojci u mješavini ekstrakta morskih algi: crvene alge - Porphyra yezoensis, Chondrus crispus; smeđe alge - Alaria marginata, Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus, Laminaria digitata, Palmaria palmata; zelene alge - Ulva lactuca
946 ml

Upotreba:
2 jušne žlice (30 ml) 1-2 puta dnevno pomiješati s vodom i popiti.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
mješavina ekstrakta morskih algi 3100 mg
sok lista aloje (Aloe vera) 2000 mg
ekstrakt kore Taheeba (Tabebuia avellanedae, 10x) 1100 mg
sok ploda američke brusnice (Vaccinium macrocarpon) 600 mg
ekstrakt korijena mrkve (Daucus carota) 350 mg
ekstrakt korijena cikle (Beta vulgaris) 350 mg
kompleks minerala u tragovima 0.33 mg

PAŽNJA!
  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevni unos.
  • Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti za uravnoteženu prehranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.
Flora oceana - za razliku od poljoprivrednog zemljišta i biljaka hranjenja na tlu - relativno netaknut čak i na početku 21. stoljeća. Ocean 21 sadrži više od 200 dragocjenih aktivnih tvari, blagotvorno za tijelo (8 vrsta morske alge, trava, vitaminima i antioksidansima, oko 60 vrsta minerala, oko 24 aminokiselina i enzima).

Morskih algi

Morskih algi je iznimno visoka u joda. Jod je potreban za proizvodnju hormona štitnjače i neophodna za proizvodnju energije procese u tijelu. Štoviše, morskih algi bogat proteinima, aminokiselina i enzima, te nekoliko korisnih minerala, uključujući željezo, kalcij, kalij, magnezij i selen.

Aloe Vera

Iako je najpoznatiji ljudi kao sastojak kože losione (zbog svoje izglađivanje i hidratantni učinaka), sočan biljka Aloe Vera sadrži gotovo 200 vrsta aktivne tvari koje mogu biti koristan za zdravlje, uključujući i brojne vitamine i minerale.

Pau D'Arco

Stablo porijeklom iz prašuma i planina Južne Amerike, kora ima vrlo visok sadržaj minerala, kao bogata kalijem, kalcijem i željezom. Kao što je dobro, on sadrži nekoliko izvrsnih antioksidanse poput vitamina C i selena. Neke su studije pokazale da je Pau D'Arco može pomoći podrška funkciju imunološkog sustava.

Ocean 21 pomaže osigurati kvalitetan prehrambene podršku za zdrave i blistave fizioloških procesa.
strijela

Ocean 21 - izvor vrhunski čiste Aloe vera

izvor vrhunski čiste Aloe vera

Aloe vera je jedan od glavnih lijekova staroga svijeta, koristili su je Plinije, Diskurides, ali i Galen, otac suvremene medicine. Egipatske kraljice Nefreteti i Kleopatra su se njome koristile zbog kozmetickih svojstava, a Aleksandar Makedonski je prema savjetu učitelja Aristotela prije ratnih pohoda najprije sakupio dovoljne kolicine Aloe vera za snagu, ali i lijecenje rana.

Aloe vera je jedna od najkorisnijih biljaka na našem planetu. Utvrdeno je da osim blagotvornih učinaka na kožu, sadržava i sastojke koji pomažu čišćenju organizma, te reguliranju i optimalnom djelovanju imunoloških mehanizama kojima se naše tijelo brani od bolesti. Sadrži i tvari koje ublažavaju posljedice različitih upala i alergija. Aloe vera ima jedinstvenu biokemijsku strukturu: sadrži izvanredno uravnotežene količine vitamina, minerala, polisaharide, aminokiseline, antrakinone, te enzime. Sami sastojci su vrlo jednostavni, ali jedinstven je nacin na koji ih aloja spaja. Iako još nije do kraja poznat točan način djelovanja svih sastojaka, najučinkovitija je tek kada njezini sastojci počnu djelovati u samom tijelu gdje iskazuju sinergistički učinak. Zbog tolikih pozitivnih učinaka na zdravlje, stručnjaci o njoj govore kao o pravoj biljnoj ljekarni. Sama je američka vlada uložila 50 milijuna dolara u istraživanje Aloe vera što potvrđuje njezinu vrijednost. Dr. Robert M. Stegel, istice kako ga ne bi čudilo da nam Aloe vera u budućnosti pruži novu platformu zdravstvene skrbi.

Aloe vera i imunitet
Nova zdravstvena istraživanja dokazala su izravnu vezu između kroničnih bolesti i slabljenja ili poremečaja našeg imunološkog sustava. Naime, 75% oboljelih stanovnika razvijenih zemalja boluje od kroničnih bolesti.
Poznata je stvar da naš način života i prehrane, kao i negativne promjene u okolišu izvrgavaju različitim onečišćenjima i otrovima koji štetno djeluju na naš obrambeni sustav. Te opasnosti spojene s posljedicama svakodnevnih stresova slabe naš organizam i često su uzrokom različitim kroničnim stanjima. Od njih do kroničnih bolesti, mali je korak. Odgovor za mnoge probleme uzrokovane kroničnim bolestima nalazi se u našem obrambenom sustavu: on je upravo i stvoren da nas štiti. Aloe vera se tijekom stoljeća dokazala svojim stimulativnim i regulativnim učinkom na imunološke funkcije. Utvrđeno je da ona sadrži faktore koji uništavaju tumore (alfa faktor, blokira dotok krvi u rastući tumor, acemanani…). Kao dopunska terapija, smanjuje štetne nuspojave kemo i radio terapije.

Aloe vera i upale
Aloe vera je i jedno od najboljih prirodnih protuupalnih sredstava. Direktno koči nastanak pro-upalnih tvari u svim organskim tkivima. Njezino djelovanje osjetili su svi koji imaju problema sa kostima i zglobovima.  Smanjuje upalu, crvenilo, bolove i oteklinu zglobova i mišića. Djeluje i kod neuralgija, išijasa i glavobolje. U kombinaciji sa kalcijem učinkovita je kod osteoporoze. Pomaže kod akutnih i kroničnih upala respiratornih organa (upala sinusa, ždrijela, glasnica, pluća itd.). Ublažava simptome astme i alergija.

Aloe vera i srce
Jača srčani mišić. Snižava razinu kolesterola u krvi i krvni tlak te smanjuje učestalost napada angine pektoris.

Aloe vera,  probava, metabolizam
Potiče probavu, neutralizira povišenu želučanu kiselinu, uravnotežuje djelovanje gastrointestinalnih simbiotičnih bakterija, normalizira pH stolice, pomaže kod iritabilnog crijevnog sindroma, kolitisa, proljeva i zatvorenosti. Prodire kroz stijenku probavnog trakta, ispire štetne bakterije i čisti crijevne resice od naslaga. Na taj način smanjuje upale i povećava apsorpciju hranjivih tvari. Poboljšava rad jetre, detoksicira je i regenerira. Preporuča se kao dodatna terapija kod bolesti žuči, ciroze jetre, akutnog i kroničnog hepatitisa i masne jetre. Regulira i snižava razinu šećera u krvi, smanjuje oscilacije šećera (posebno važno kod bolesnika na inzulinu).
strijela

Ocean 21 - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Ocean 21
Povratak na sadržaj