GoldMax - CaliVita

Idi na sadržaj

GoldMax

GoldMAX
Uređaji za zaštitu zdravlja
Magnet protiv kamenca
Količina na zalihama: 6
119.90 €
Eliminator magnetskog kamena, baziran na neodimiju

To je ekološki prihvatljivo rješenje za uštedu energije za probleme uzrokovane taloženjem kamenca. Može se koristiti u vodovodnim instalacijama i može se koristiti u uređaju za pročišćavanje i ionizaciju vode - Aquarion.
propagační sleva 25% >>
strijela

Magnet protiv kamenca

Magnet protiv kamenca

GoldMax je ekološko i energetski učinkovit proizvod koji sadrži neodimij, najjači poznati magnetski materijal. Jedno pakiranje GoldMax-a sadrži dva trajna magneta koji se postavljaju na vodovodnu cijev gdje utječu na vodu tako da mijenjaju kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime sprečavaju njihovo nakupljanje. Na taj način GoldMax predstavlja ekološko rješenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje, ali i ispravnost vaših uređaja jer naslage kamenca predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te također mehanički ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).


Kome je namijenjen

GoldMAX posebno preporučujemo svim korisnicima Aquariona jer sprečavanjem nakupljanja kamenca, produžujete i životni vijek vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion. Jedan par Goldmax magneta dovoljan je za otprilike 50m3 mjesečne potrošnje vode ukoliko se postavlja na plastične cijevi promjera do 5 cm ili metalne cijevi promjera do 2,4 cm. U slučaju većeg promjera, većih količina vode ili ekstremnih pH vrijednosti koristite više jedinica. 


GoldMax magneti mijenjaju strukturu minerala u vodi te na taj način predstavljaju efikasno i ekološko sredstvo u borbi protiv kamenca.

 • Pospješuje rezultate pranja (čišće suđe i rublje)
 • Smanjuje troškove struje ili plina jer uređaji učinkovitije rade bez održavanja i servisiranja
 • Produžuje životni vijek uređaja (perilice, Aquarion, bojleri)
 • Štedi dodatno vaše vrijeme jer ne morate toliko čistiti naslage kamenca
 • bez održavanja i servisiranja
 • 5 minutna instalacija
 • Ekološki prihvatljiv sustav bez uporabe agresivnih kemikalija
1
Upozorenje.
 • Proizvod sadrži snažan magnet.
 • Držite podalje od pacemakerima, televizorima, monitorima, mjernih instrumenata i bilo magnetskim nosačima podataka.
 • Držite magnete čvrsto kao da su se sukobili jedni protiv drugih to može prouzročiti ozljede ili se mogu oštetiti. Čuvati izvan dohvata djece.
CaliVita® GoldMAX magnetska kamenac eliminator, koja se temelji na neodimija, trenutno najmoćniji magnetski materijal je ekološki i ušteda energije rješenje za probleme uzrokovane kamenca, želite li ga koristiti s pročišćavanje vode i Aquarion ionizirajućeg uređaja ili s vodovod.

Magnetskom Kamenac Eliminator je rad temelji se na interakciji s jakom magnetskom polju i energije tekuće vode. Otopljenih minerala nalaze u vodi za piće su skloni iskaz.

Tijekom liječenja kristalna struktura i punjenje od mineralschange, i stoga su u mogućnosti da se pridržavaju površine. Štoviše, naslage razvijene ranije također može raspustiti i izlazak iz sustava. Na taj način može spriječiti stvaranje taloga vodi do stvaranja gljivica, bakterija i drugih mikroorganizama, bez upotrebe agresivne kemikalije.

Ako se koristi na Aquarion cijevi, pitke vode može postati čak i više ukusna i može povećati životni vijek uređaja, kao dobro. Ako je postavljena na vodovod, Sanitarni može biti kamenac-free, a učinkovitost kotlova, strojeva za pranje rublja i posuđa može se povećati, tako da isprane jela mogu biti čišći, a isprane odjeće bjelji.
strijela

Novi proizvod: GoldMAX - magnet protiv kamenca

CaliVita GoldMAX je ekološko i energetski učinkovito rješenje za uklanjanje kamenca ili sprečavanje njegovog nakupljanja.

Radi se o dva jaka, trajna mag­neta koji sadrže neodimij, najjači poznati magnetski materijal koji mijenja kristalnu strukturu i naboj otopljenih minerala u vodi, čime se sprečava njihovo vezanje uz stijenke.  Isto tako, djelovanjem GoldMAX-a, može doći do smanjenja već ranije stvorenih naslaga kamenca u sustavu. Smanjenje naslaga kamenca je višestruko korisno za vaše zdravlje ali i ispravnost vaših uređaja. Naime, naslage predstavljaju plodno tlo za gljivice, bakterije i druge mikroorganizme, te opasno ugrožavaju rad i učinkovitost uređaja (npr. perilica, bojlera, filtera, itd).

GoldMAX  se vrlo jednostavno učvršćuje plastičnim vezicama  na dovod hladne vode. Magneti se postavljaju na glavni vod, ili ukoliko nemate pristup glavnom dovodu, onda ih možete postaviti ciljano na određeni dovod vode (npr. cijevi prije perilica, Aquariona, bojlera, itd.). GoldMAX posebno preporučujemo svim korisnicima Aquariona jer sprečavanjem nakupljanja kamenca, produžujete i životni vijek vrijednog i korisnog uređaja kao što je Aquarion.

 • Bez održavanja i servisiranja
 • 5 minutna instalacija
 • Ekološki prihvatljiv sistem bez uporabe agresivnih kemikalija
 • Pospješuje rezultate pranja (čišće suđe i rublje)
 • Produžuje životni vijek uređaja (perilice, Aquarion, bojleri)
 • Smanjuje troškove struje ili plina jer uređaji učinkovitije rade
 • Štedi dodatno vaše vrijeme jer ne morate toliko čistiti naslage kamenca
strijela

GoldMAX - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
GoldMax
Povratak na sadržaj