Vital 0 - CaliVita

Idi na sadržaj

Vital 0

Vital 0
Multivitamini Calivita
90 tableta

Multivitamini za 0 krvnu grupu
Količina na zalihama: 39
33.90 €
test krviDopuna prehrane koja je kompatibilna s krvnom skupinom 0

Moderni dodaci prehrani koji su sveobuhvatni dodatak prehrani kompatibilnoj s krvnom skupinom 0
propagační sleva 25% >>
strijela

vitamini za 0 krvnu grupu

Multivitamini za 0 krvnu grupu

Najnovija generacija multivitaminsko mineralnog pripravka sadrži formulu s više od 30 aktivnih sastojaka obogaćenu aminokiselinama, ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća, odabranih s obzirom na potrebe pojedine krvne grupe.

Multivitaminsko mineralni proizvod namijenjen odraslima, posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom 0.

 


Kome je namijenjen

DETALJNIJE
Vitamini i minerali su životno važni organski spojevi apsolutno nužni za rast i razvoj organizma, za vitalnost i opće fizičko blagostanje, jer reguliraju brojne kemijske reakcije te su nužni kofaktori enzima presudnih za stanični metabolizam. Ljudski organizam ih ili uopće ne može proizvesti ili ih stvara u nedovoljnim količinama, pa se moraju unositi putem prehrane. S obzirom da ista količina povrća i voća danas, u usporedbi s onom od prije 50 godina, ima daleko manji sadržaj esencijalnih nutrijenata, kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi je korak u očuvanju zdravlja.   

Vital 0 sadrži vitamine C, B6, B12 i folnu kiselinu koji zajedno s mineralima cinkom, željezom i selenom doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Uz kompleks vitamina, minerala, aminokiselina i bioflavonoida, formulu nadopunjavaju i ekstrakti američke borovnice, sladića i kurkume, kao i peršin, juka, šljiva i hren.

Zdravi smo onoliko koliko su zdrave naše stanice. Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja, a osiguravamo je kvalitetnim multivitaminsko-mineralnim, biološki učinkovitim tvarima dobivenim iz prirodnog izvora.

Vitamini i minerali su životno važni organski spojevi apsolutno nužni za rast i razvoj organizma, za vitalnost i opće fizičko blagostanje, jer reguliraju brojne kemijske reakcije te su nužni kofaktori enzima presudnih za stanični metabolizam. Ljudski organizam ih ili uopće ne može proizvesti ili ih stvara u nedovoljnim količinama, pa se moraju unositi putem prehrane.

S obzirom da ista količina povrća i voća danas, u usporedbi s onom od prije 50 godina, ima daleko manji sadržaj esencijalnih nutrijenata, kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi je korak u očuvanju zdravlja. Istovremeno, zdravstveni problemi povezani s prehranom u razvijenijim zemljama dobivaju nove globalne proporcije zbog nedostatka esencijalnih hranjiva i povećanih potreba ljudskog organizma za istima s jedne strane te, s druge strane, zbog nepravilnog izbora i loše kvalitete namirnica koje, umjesto da hrane i osiguravaju vitalnost, opterećuju i ugrožavaju metabolizam i zdravlje.

Pretpostavlja se da samo manji postotak stanovnika razvijenog svijeta (u koji spada i Hrvatska) dobiva dovoljno esencijalnih hranjiva putem svoje (često preobilne) prehrane. Esencijalna hranjiva imaju značajnu ulogu u pravilnom odvijanju funkcija organizma i održavanju zdravlja od embrionalnog razvoja do starosti. Uslijed intenzivne poljoprivrede koja iscrpljuje tlo, suvremene tehnologije prerade i skladištenja hrane, te njene termičke obrade, najveći dio esencijalnih nutrijenata biva nepovratno izgubljen.

Visokokalorična hrana s mnogo masti, ugljikohidrata i bijelog šećera, zahtijeva znatno veći unos minerala i vitamina nego što ih sadrže prirodne namirnice u našim obrocima. Ubrzani tempo života i izloženost stresu, alkohol, nikotin, kofein, razni konzervansi i kemikalije iz okoline samo su neki od agensa koji povećavaju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima. Zato je kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama.
90 tab

Upotreba:
Popiti 1 tabletu dnevno s vodom nakon jela.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
kalcij 213.2 mg
vitamin C 60 mg
magnezij 57 mg
prah lista peršina (Petroselenium crispum) 50 mg
prah korijena juke (Yucca schidigera) 30 mg
kolin 20 mg
inozitol 20 mg
L-cistein 20 mg
prah ploda šljive (Prunus domestica) 20 mg
Ekstrakt ploda američke borovnice (Vaccinium corymbosum, 4:1) 20 mg
niacin 18 mg
prah korijena vrtnog hrena (Armoracia rusticana) 15 mg
ekstrakt korijena sladića (Glycyrrhiza glabra, 4:1) 10 mg
Ekstrakt korijena kurkume (Curcuma longa, std.na 9% kurkumina; 30:1) 5 mg
L-glutation 5 mg
PABA 5 mg
cink 5 mg
pantotenska kiselina 5 mg
hesperidin kompleks 5 mg
rutin 4 mg
kompleks bioflavonoida citrusa 4 mg
željezo 3 mg
mangan 2 mg
vitamin B6 2 mg
vitamin B2 1.6 mg
vitamin B1 1.4 mg
silicij 1 mg
bakar 0.5 mg
molibden 80 µg
jod 80 µg
folna kiselina 50 µg
bor 50 µg
biotin 40 µg
krom 20 µg
selen 15 µg
vitamin B12 1 µg

Ne prelazite preporučeni dio za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežen način prehrane i zdrav način života važan su za funkcioniranje tijela. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosjetljivost na sastojke pripravka.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lijekova, zdravstvenim problemima, trudnicama i dojećim ženama trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja proizvoda.

Uvjeti skladištenja: proizvod čuvati zatvoren, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci prehrani trebaju biti pohranjeni na način koji je nedostupan maloj djeci.
Vital 0 sastoji se od 41 različitih aktivnih sastojaka.

Serija Vital proizvoda multivitaminski je proizvod prilagođen individualnim potrebama osoba s različitim krvnim skupinama, a sadrži oko 40 različitih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, biljnih sastojaka.

Krvna skupina "0"

Ako imate grupu od 0, po prirodi pripadate lovcima. Odlikuje vas visoki imunitet probavnog sustava i hiperaktivnost imunološkog sustava. Manje ste tolerantni prema prehrambenim i ekološkim prilagodbama i podnose stres intenzivnom tjelesnom aktivnošću. Da biste zadržali lik i imali energije za prevladavanje teškoća svakodnevnog života, potreban vam je učinkovit metabolizam. Osobe s ovom krvnom grupom karakteriziraju ustrajnost, vjera u vlastite sposobnosti, intuicija i urođeni optimizam. Pokazuju povećanu potrebu za vitaminima B, a posebno se preporučuju biljni sastojci kao što su: juka, peršin, kurkuma, korijen hrena i ekstrakt korijena sladića.
strijela

Vital 0 - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Vital 0
Povratak na sadržaj