Beauty Formula - Trgovina CaliVita International

Go to content

Beauty Formula

Beauty Formula
90 tab

Upotreba:
1 tableta dnevno uz obrok.

Aktivni sastojci:
100 mg hidrolizirani kolagen
100 mg L-metionin
90 mg ekstrakt stabljike poljske preslice (Equisetum arvense, std. na 6% silicija)
77 mg L-cistein
40 mg ekstrakt lista velike koprive (Urtica dioica, 4:1)
30 mg vitamin C (kalcijev- L-askorbat)
30 mg kolin (bitartarat)
30 mg niacin (nikotinamid)
10 mg vitamin B6 (piridoksin HCl)
10 mg cink (glukonat)
5 mg vitamin B2 (riboflavin)
2 mg bakar (glukonat)
750 µg vitamin A (beta karoten, retinil-acetat)
50 µg jod (kalijev jodid)
10 µg vitamin B12 (cijanokobalamin)

Sastojci:
emulgator: mikrokristalinična celuloza, kolagen, L-metionin, ekstrakt poljske preslice, L-cistein, ekstrakt velike koprive, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, stabilizator: stearinska kiselina, kalcijev-L-askorbat, kolin bitartarat, nikotinamid, zgušnjivač: natrijeva kroskarmeloza, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, piridoksin HCl, cinkov glukonat, tvar za sprječavanje zgrudnjavanja: talk, farmaceutska glazura, riboflavin, bakrov glukonat, beta karoten, retinil acetat, kalijev jodid, cijanokobalamin.
Za kvalitetu kose, kože i noktijuNatrag na popis proizvoda
Naša kosa, koža i nokti govore o općem zdravstvenom stanju organizma, stoga je najučinkovitija njega ona iznutra. Nadopune prehrani su najdjelotvorniji način da se stanicama kože, noktima i korijenu kose osiguraju hranjive tvari nužne za pokretanje procesa rasta i obnove, budući da su za početnu diobu stanica u procesima rasta nužne znatne količine energije.

Beauty Formula sadrži kolagen, aminokiseline, biljke poljsku preslicu i koprivu, te ciljane vitamine i minerale koji doprinose kvaliteti kože, kose i noktiju.

DETALJNIJE
Kome se preporuča?
  • osobama s problemom opadanja kose
  • osobama koje imaju oštećenu, ispucanu kosu,
  • osobama s problematičnom kožom lica (akne)
  • osobama sa slabim i lomljivim noktima
  • svima koji želje popraviti svoj izgled ili sačuvati zdravlje kose, kože i noktiju

Vitamini A, C i B skupina podržavaju nesmetano obnavljanje kože, te usporavaju njezino starenje, osiguravaju brži rast i obnavljanje noktiju, pogotovo nakon učestalog lakiranja i ostalih tretmana. U nedostatku vitamina A pojavljuju se procesi orožnjavanja kože, ljuskanja, upale, a koža postaje ekstremno suha. Proteinske strukture kose traže puno vitamina A koji kosi daje sjaj i punoću.

Kolagen, te sumporom bogate aminokiseline metionin i cistein, važne su za zacjeljivanje sitnih oštećenja kože i sluznice,  te usporavanje starenja kože i pojave opuštene naborane kože. U proteinskim strukturama nokta sumpor djeluje poput armature pa nokti manje pucaju, a zaslužan je i za punoću kose.

Kosa, koža i nokti trebaju i puno minerala pogotovo bakar, cink, sumpor, silicij i željezo koji često nedostaju u našoj uobičajenoj prehrani. Bakar pomaže u proizvodnji pigmenta melanina koji štiti kožu od sunca, a važan je i za izgradnju snažnih i gipkih kolagenskih vlakana, pa se usporava proces opuštanja kože. Cink pospješuje obnavljanje kože, cijeljenje rana i otklanjanje prištića. Nedostatak bakra i cinka dovodi do tanke i lomljive kose.

Jod je najbolja prirodna potpora radu štitne žlijezde čiji će se nedostatan rad očitovati i na kosi – ona postaje lomljiva, ispucana te pojačano ispada.

Posebnost formule
Kopriva i preslica su najbolji prirodni izvor čudesnog minerala silicija koji  znatno pojačava upijanje vitamina i minerala te pojačava njihovo djelovanje. Zahvaljujući siliciju naši će nas nokti i kosa iznenaditi svojom čvrstoćom.

UPOZORENJE!
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.
Ne preporučuje se uzimanje duže od 1 mjeseca u kontinuitetu.
Ne preporučuje se uzimati kod poremećaja rada srca ili bubrega, trudnicama i dojiljama.
Back to content