Vital AB - Trgovina CaliVita International

Go to content

Vital AB

Vital AB
Multivitamini Calivita
90 tableta

Multivitamini za AB krvnu grupu
na lageru
test krvi
Dopuna prehrane koja je kompatibilna s krvnom skupinom AB

Moderni dodaci prehrani koji su sveobuhvatni dodatak prehrani kompatibilnoj s krvnom skupinom AB
propagační sleva 25% >>
strijela

vitamini za AB krvnu grupu

Najnovija generacija multivitaminsko mineralnog pripravka koja sadrži formulu s više od 50 aktivnih sastojaka osnaženu aminokiselinama, ekstraktima ljekovitog bilja, voća i povrća, te koja je prilagođena potrebama pojedine krvne grupe.

Multivitaminsko mineralni priozvod posebno koncipiran za osobe s krvnom grupom AB.

Zdravi smo onoliko koliko su zdrave naše stanice. Optimalna nutritivna mikro-sredina svake stanice neophodan je preduvjet za očuvanje i obnavljanje zdravlja, a osiguravamo je kvalitetnim multivitaminsko-mineralnim, biološki učinkovitim tvarima dobivenim iz prirodnog izvora.

Vitamini i minerali su životno važni organski spojevi apsolutno nužni za rast i razvoj organizma, za vitalnost i opće fizičko blagostanje, jer reguliraju brojne kemijske reakcije te su nužni kofaktori enzima presudnih za stanični metabolizam. Ljudski organizam ih ili uopće ne može proizvesti ili ih stvara u nedovoljnim količinama, pa se moraju unositi putem prehrane.

S obzirom da ista količina povrća i voća danas, u usporedbi s onom od prije 50 godina, ima daleko manji sadržaj esencijalnih nutrijenata, kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi je korak u očuvanju zdravlja. Istovremeno, zdravstveni problemi povezani s prehranom u razvijenijim zemljama dobivaju nove globalne proporcije zbog nedostatka esencijalnih hranjiva i povećanih potreba ljudskog organizma za istima s jedne strane te, s druge strane, zbog nepravilnog izbora i loše kvalitete namirnica koje, umjesto da hrane i osiguravaju vitalnost, opterećuju i ugrožavaju metabolizam i zdravlje.

Pretpostavlja se da samo manji postotak stanovnika razvijenog svijeta (u koji spada i Hrvatska) dobiva dovoljno esencijalnih hranjiva putem svoje (često preobilne) prehrane. Esencijalna hranjiva imaju značajnu ulogu u pravilnom odvijanju funkcija organizma i održavanju zdravlja od embrionalnog razvoja do starosti. Uslijed intenzivne poljoprivrede koja iscrpljuje tlo, suvremene tehnologije prerade i skladištenja hrane, te njene termičke obrade, najveći dio esencijalnih nutrijenata biva nepovratno izgubljen.

Visokokalorična hrana s mnogo masti, ugljikohidrata i bijelog šećera, zahtijeva znatno veći unos minerala i vitamina nego što ih sadrže prirodne namirnice u našim obrocima. Ubrzani tempo života i izloženost stresu, alkohol, nikotin, kofein, razni konzervansi i kemikalije iz okoline samo su neki od agensa koji povećavaju dnevne potrebe za vitaminima i mineralima. Zato je kvalitetna multivitaminska nadopuna prehrani prvi korak u očuvanju zdravlja i poticanju samoobnavljajućih mehanizama.
90 tableta

Upotreba:
1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka.

SASTOJCI
Aktivni sastojci:
1.2 mg beta karoten
10 I.J. vitamin E
60 mg vitamin C
1.4 mg vitamin B1
1.6 mg vitamin B2
2 mg vitamin B6
1 µg vitamin B12
20 mg inozitol
5 mg PABA (para-amino-benzojeva kiselina)
40 µg biotin
5 mg pantotenska kiselina
100 µg folna kiselina
4 mg rutin
4 mg citrusni bioflavonoidi
5 mg kvercetin
10 mg betain HCl
5 mg hesperidin kompleks
50 µg jod
100 mg kalcij
5 mg željezo
80 mg magnezij
0.5 mg bakar
80 mg cink
30 µg krom
40 µg selen
1 mg mangan
20 mg kalij
80 µg molibden
50 µg bor
100 µg vanadij
30 µg nikal
5 mg L-glutation
10 mg L-cistein
25 mg bromelain
5 mg ekstrakt korijena đumbira
10 mg ekstrakt lišća zelenog čaja
10 mg ekstrakt crvenog grožđa
50 mg list celera
20 mg brokula
50 mg češnjak
20 mg brusnica
18 mg niacinamid
20 mg kolin (bitartarat)
1 mg silicij
Ne prelazite preporučeni dio za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežen način prehrane i zdrav način života važan su za funkcioniranje tijela. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosjetljivost na sastojke pripravka.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lijekova, zdravstvenim problemima, trudnicama i dojećim ženama trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja proizvoda.

Uvjeti skladištenja: proizvod čuvati zatvoren, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci prehrani trebaju biti pohranjeni na način koji je nedostupan maloj djeci.
Serija Vital proizvoda multivitaminski je proizvod prilagođen individualnim potrebama osoba s različitim krvnim skupinama, a sadrži oko 40 različitih aktivnih sastojaka: vitamina, minerala, biljnih sastojaka.

Krvna grupa "AB"

Ako imate krvnu grupu AB, zovete se enigma čiji je probavni trakt osjetljiv, a imunološki sustav previše tolerantan. Tijekom evolucije krvne grupe "A" i "B" stvorena je posljednja krvna grupa. Najbolji odgovor na stres je za vas duhovna reakcija uz pomoć fizičke aktivnosti i kreativne energije. Nastala je tijekom evolucije kao rezultat kombinacije krvnih grupa "A" i "B". Osobe s krvnom grupom "AB" imaju duhovnu prirodu i karizmu. Preporučuje se uzimati vitamin C i antioksidante, kao i mnoge biljne sastojke - zeleni čaj, češnjak, brokulu, celer i đumbir.
strijela

Vital AB - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Vital AB
Back to content