Pro-STP - Trgovina CaliVita International

Go to content

Pro-STP

Pro-STP
Za muškarce
60 kapsula

Prostata
na lageru
prostata - muški problemPro-STP je proizvod stvoren posebno za muškarce. Njegov glavni sastojak je ekstrakt Sabal palme, koji podupire pravilnu funkciju prostate. Selen podržava zaštitu stanica, dok cink blagotvorno djeluje na pravilno funkcioniranje genitalnih organa.
propagační sleva 25% >>
strijela

Sabal palma za prostatu

Prostata

Prostata je žlijezda koja je posebno ugrožena u zrelijoj životnoj dobi, uslijed narušene hormonalne ravnoteže i djelovanja slobodnih radikala. Bogat sadržaj pomno odabranog bilja i minerala osigurava najpotrebnije aktivne tvari kod problema prostatitisa, dobroćudnog povećanja prostate, te za ukupno zdravlje prostatičnog tkiva. Pogodan je i za ublažavanje tegoba u postoperativnom periodu, a doprinosi i prevenciji raka prostate.

Problemi s prostatom spadaju u sam vrh učestalosti oboljenja muškaraca. Uslijed hormonalnih promjena koje prate životnu dob, benigno povećanje prostate javlja se kod 80 % muškaraca. Bolest se razvija postepeno, a karakteristične tegobe i simptomi su često i učestalo mokrenje, tanji i isprekidani mokraćni mlaz te nekontrolirano kapanje mokraće. Pored neugodnosti prouzrokovanih bolovima i simptomima koji mogu utjecati na spolni život, sve češće dolazi do pojave malignih oboljenja, pa je tako rak prostate drugi po učestalosti kod muške populacije. Osim redovite kontrole, od iznimnog su značaja i prirodne ljekovite tvari koje pozitvno djeluju kod problema s prostatom.

Pro-STP sadrži osam komponenti koje učinkovito ublažavaju teškoće pri mokrenju i grčeve, djeluju antipiretički i dezinfekcijski, te poboljšavaju hormonalnu ravnotežu, ne uzrokujući smanjenje libida i potencije. Likopen ima snažan antioksidativni i antitumorski učinak. Serenoa repens efikasno smanjuje učestalost noćnog mokrenja, a sadrži sitosterole i masne kiseline koji blokiraju pretvorbu testosterona u nepoželjne derivate. Ovo je djelovanje potvrđeno u nizu istraživanja te se ova biljka nameće kao najbolje prirodno sredstvo za sprečavanje bujanja stanica prostate. Laneno sjeme sadrži lignane koji imaju antikancerogeni učinak. Dokazano je da ljudi koji u prehrani koriste lignane manje obolijevaju od raka dojke, debelog crijeva i prostate. Osim toga, laneno sjeme sadrži omega-3 masne kiseline, alfa-linolensku te linolnu kiselinu u pravilnim omjerima, što osigurava djelotvornost kod upalnih i degenerativnih procesa. Kopriva povoljno djeluje na akutne upalne procese mokraćnih kanala, upale bubrega i mjehura. Selen je element u tragovima, vrlo važan za muškarce, jer pojačava mušku spolnost te smanjuje neugodne simptome koji proizlaze iz nepravilne hormonalne aktivnosti. Selen je također neophodan za stvaranje sjemena. Cink ima važnu ulogu u reproduktivnom sustavu muškarca, jer stimulira sintezu testosterona koji olakšava i erekciju i ejakulaciju. Pokazao se vrlo djelotvoran u sprečavanju benigne hiperplazije prostate (BHP).
60 kapsula

Upotreba:
1 kapsula dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

SASTOJCI
Aktivni sastojci:
300 mg ekstrakt ploda Sabal palme (Serenoa repens, std. 45% EFA i sterola, 1:1)
150 mg koncentrat lišća velike koprive (Urtica dioica)
150 mg prah sjemenki običnog lana (Linum usitatissimum)
100 mg kompleks biljnih sterola (40% beta sitosterola)
15 mg cink (oksid)
2.5 mg likopen
1 mg ekstrakt ploda crnog papra (Piper nigrum)
80 µg selen (L-selenometionin)

Sastojci:
Serenoa repens, kalcijev karbonat, Urtica dioica, Linum usitatissimum, zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza,  kompleks biljnih sterola, cinkov oksid, tvari protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid i magnezijeve soli masnih kiselina, likopen, Piper nigrum, L-selenometionin
UPOZORENJE!
Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se kod abdominalne boli, ileusa, otežanog gutanja, o hormonima ovisnih tumora, poremećaja probavnog sustava, bolesti štitnjače,  trudnicama, dojiljama i djeci. Osobe koje uzimaju lijekove za snižavanje kolesterola trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Vremensko ograničenje primjene: 4 tjedna.
Pro-STP je bogatstvo do 8 sastojaka koji brinu o muževnosti.

Živimo u vremenima kada muški intimni problemi ne bi trebali biti tabu. Zato je u našoj ponudi Pro-STP proizvod kreiran posebno za muškarce. Njegovi aktivni sastojci podržavaju pravilno funkcioniranje tijela. Prisutnost m.in. ekstrakt iz voćnog sabalnog dlana pomaže održavanju odgovarajućih funkcija muškog spolnog sustava.

Prostata (prostata) je muški organ veličine kestena, smješten između mjehura i rektuma. Povećanje prostate može komprimirati uretru i mjehur, što otežava mokrenje.

Kako djeluju Pro-STP aktivni sastojci?

  • povoljno utječu na prostatu i mokraćni sustav, ograničiti stalnu potrebu za posjetima u WC-u (ekstrakt ploda Sabal palme, list koprive)
  • poboljšati kvalitetu sperme, povoljno utjecati na spermatogenezu (selen)
  • promoviraju plodnost i održavaju normalnu razinu testosterona u krvi (cink)
  • podržavaju probavu i apsorpciju komponenti proizvoda (crni papar)
  • briga za odgovarajuću razinu kolesterola u krvi (biljni fitosteroli)
  • Proizvod je također bogatstvo sjemena lana i likopena.

Koga posebno preporučujemo Pro-STP?

  • Svi muškarci, pogotovo nakon 40 godina, brinu se o genitourinarnom sustavu.

Jeste li znali da ... hipertrofija prostate utječe na 20% muškaraca starijih od 45 godina, u dobi od 50 godina 50% muškaraca ima problema s mokrenjem, a nakon 70% hipertrofije prostate otežava normalno funkcioniranje gotovo 90% muškaraca?
strijela

Pro-STP - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Pro-STP
Back to content