Easy Time - CaliVita

Idi na sadržaj

Easy Time

Easy Time
Za bolju probavu
60 kapsula

Brzo i prirodno olakšanje
Količina na zalihama: 96
31.90 €
Easy Time - Brzo i prirodno olakšanje
propagační sleva 25% >>
Easy Time - kod zatvora

Brzo i prirodno olakšanje

Brzo i prirodno olakšanje

Easy Time sadrži vlakna (glukomanan) i biljke američku krkavinu i kasiju koje mogu na prirodan način doprinijeti boljoj pokretljivosti crijeva.

Kome je namijenjen

Danas se barem svaka deseta odrasla osoba, kao i svaka treća osoba starija od 60 godina bori s neredovitom stolicom što nije čudno s obzirom na sjedilački način života te činjenicu da se s  godinama probava usporava, jer se smanjuje učinkovitost mišića u debelom crijevu.

Easy Time sadrži vlakna i ljekovito bilje, čije aktivne tvari u kratkom vremenu mogu na prirodan način doprinijeti boljoj pokretljivosti crijeva.

Američka krkavina je biljka koja se koristi od davnina kod probavnih tegoba. Kora ove biljke sadrži antrakinone koji pospješuju pokretljivost crijeva i učinkovito pomaže u situacijama kada blaže metode više ne djeluju.

Kasija ili sena potječe iz Indije, a naziva se još i zlatna kiša zbog prekrasnih grozdova žutih cvjetova. Odavno se koristi za čišćenje crijeva, ali postoje i zapisi o njenom antiparazitskom djelovanju, kao i zacjeljujućim sposobnostima.

Kapsaicin je jedan od sastojka čili paprika. Stimulira želudac da proizvodi više sluzi i tako potiče proces probave. Motorni učinak kapsaicina u crijevima povezuje se s otpuštanjem tvari P iz osjetnih živčanih završetaka u crijevima, a dolazi i do lučenja endorfina, hormona koji ublažavaju bol.

Glukomanan je vrsta vodotopljivog vlakna porijeklom iz biljke Đavolji jezik (Amorphophallus konjac) poznatoj u azijskoj kulturi od davnina. Osobina mu je da, dospijevši u želudac, upija tekućinu i bubri, čime poveća svoj volumen nekoliko puta. Dalje u crijevnom traktu nabubrena vlakna povećavaju volumen stolice čime ona lakše prolazi kroz debelo crijevo. Glukomanan pridonosi mršavljenju te pomaže u regulaciji razine kolesterola u krvi. Uzmite jednu kapsulu navečer i sljedećeg jutra započnite dan s olakšanjem.
60 kapsula

Upotreba:
Popiti 1 kapsulu dnevno s vodom navečer prije spavanja

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
glukomanan 200 mg
prah kore američke krkavine (Rhamnus purshiana) 100 mg
prah ploda kasije (Cassia fistula) 100 mg
kapsaicin iz ploda čili paprike (Capsicum frutescens) 1 mg

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se uzimati s korijenom sladića, kod crijevne opstrukcije i stenoze, atonije, apendicitisa, ulceroznog kolitisa, Chronove bolesti, abdominalne boli nepoznatog uzroka i dehidracije, osobama s oštećenjem probavnog sustava, trudnicama i dojiljama.Ne preporučuje se djeci mlađoj od 12 godina. Može izazvati nadražaj želučano-crijevne sluznice.

Vremensko ograničenje: 2 tjedna
Easy Time - brzo i prirodno olakšanje

Easy Time sadrži vlakna i ljekovito bilje, čije aktivne tvari u kratkom vremenu mogu na prirodan način doprinijeti boljoj pokretljivosti crijeva. Uzmite jednu kapsulu navečer i sljedećeg jutra započnite dan s olakšanjem. Vaš osjećaj komfora će se poboljšati, vratit ćete normalni dnevni ritam, jer ćete napokon imati redovitu stolicu, bez napora.

Pogledajmo koje biljke Easy Time sadrži.


Američka krkavina

Američka krkavina se koristi od davnina kod probanih problema. Kora ove biljke sadrži antrakinone koji pospješuju pokretljivost crijeva i učinkovito pomažu u situacijama kada blaže metode više ne djeluju.

Kasija

Kasija ili sena potječe iz Indije, a naziva se još i zlatna kiša zbog prekrasnih grozdova žutih cvjetova. Odavno se koristi za čišćenje crijeva, ali postoje i zapisi o njenom antiparazitskom djelovanju, kao i zacjeljujućim sposobnostima. U kozmetičkoj industriji se pak koristi za njegu kose, koju čini jakom i sjajnom.

Kapsaicin

Kapsaicin je jedan od sastojka čili paprika. Stimulira želudac da proizvodi više sluzi i tako potiče proces probave. Potiče stvaranje krvi kao i cirkulaciju u cijelom tijelu, te tako na prirodan način pomaže proces regeneracije.

Glukomanan

Glukomanan je vrsta vodotopljivog vlakna porijeklom iz biljke Đavolji jezik (Amorphophallus konjac) poznatoj u azijskoj kulturi od davnina. S obzirom da se radi o vlaknu, čim dospije u želudac, upija tekućinu i nabubri, čime poveća svoj volumen nekoliko puta. Kako dođe do crijevnog trakta, omekšava stolicu kako bi ona lakše prošla kroz debelo crijevo. Glukomanan pridonosi mršavljenju te pomaže u regulaciji razine kolesterola u krvi.

Ako se osjećate kao zatvorenik svoga zatvora, nemojte oklijevati - isprobajte EasyTime! Formula sadrži esenciju pomno biranih biljaka. Uzmite ih navečer i sljedećeg jutra započnite dan slobodni!
Nitko ne voli zatvor
Danas se oko 10-15% stanovništva EU, kao i svaka treća osoba starija od 60 godina bori s neredovitom stolicom. Iako ovaj problem uistinu pogađa velik broj ljudi, i iako se o ovoj temi ne govori previše, jedno je sigurno - nitko ne voli zatvor.

Jeste li krivi?
Redovita stolica je poželjna. Nije preduvjet sretnog života, ali je život puno lakši s njom. S godinama se probava usporava. Smanjuje se učinkovitost mišića u debelom crijevu, a i hormonalne promjene u menopauzi također utječu na ovaj proces. Osim toga i neke bolesti ili uzimanje određenih lijekova mogu negativno utjecati na redovitost stolice. Do zatvora može doći prilikom putovanja ili promijenjene prehrane. Međutim, mnogi se muče s ovim problemom ne samo nekoliko dana ili periodično, već duže vrijeme. A to dugoročno itekako može utjecati na sve aspekte života. S vremenom se više ni ne veselite hrani, bojite se toaleta, izbjegavate druženja, ne bavite se sportom, možda čak i sve češće izostajete s posla. Često optužujemo sami sebe: “Opet sam odgađao odlazak u toalet, iako nisam trebao. Mora da sam opet neredovito jeo. Nisam pio dovoljno vode, itd…Nemate se čega sramiti. Proučite vaš probavni sustav, i počnite planirati bijeg od vašeg zatvora.

Bijeg iz zatvora
Što možete učiniti u vezi s tim? Iako zvuči kao kliše, još više pažnje morate posvetiti osnovnim stupovima zdravog načina života: zdravoj prehrani, redovitoj tjelesnoj aktivnosti i zdravoj psihi!

  1. U svakodnevnu rutinu uvedite redovito kretanje. Već i 30 minuta hoda dnevno može puno pomoći.
  2. Naučite tehnike opuštanja kako bi se lakše nosili s nakupljenim stresom.
  3. Jedite manje porcije hrane pet puta dnevno. Jedite hranu bogata vlaknima i koristite integralno brašno umjesto bijelog. Jedite puno voća i povrća, bilo svježeg ili suhog kao i mliječne proizvode. Izbacite kakao, čokoladu i prerađenu hranu siromašnu vlaknima, Osigurajte dovoljan unos tekućine svaki dan.
  4. Proučite literaturu na temu probave i crijeva. Istražujte i eksperimentirajte. Budite ustrajni.
  5. Koristite pomoć prirode uz pomoć proizvoda koji sadrže biljke i probiotike koji pomažu bolji rad i pokretljivost crijeva.

Za ovo posljednje vam može pomoći naš novi proizvod Easy Time.

Easy Time Calivita - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
Jamstvo najniže cijene
Easy Time Calivita
Povratak na sadržaj