Green Care - CaliVita

Idi na sadržaj

Green Care

Green Care
Biljni proizvodi
240 tableta

Lucerna - prijatelj želuca
Količina na zalihama: 131
21.90 €
lucerna
Luzern i magnezij pomažu u olakšavanju simptoma čira na želucu i dvanaesniku. Luzern revitalizira, podupire psihofizičko stanje i ubrzava metabolizam.
propagační sleva 25% >>
strijela

Lucerna - prijatelj želuca

Lucerna - prijatelj želuca

Lucerna s magnezijem

Green Care sadrži 500 mg lucerne u svakoj tableti u kombinaciji s magnezijem, važnim mineralom koji doprinosi ravnoteži elektrolita.

 


Kome je namijenjen

Narodna medicina od davnina primjenjuje lucernu (djetelinu) zbog njezinih ljekovitih svojstava, iako je ona u našoj sredini uglavnom poznata samo kao izvor stočne hrane. Poznata je po pozitivnim učincima kod problema gastritisa, čireva i povišene želučane kiseline.

Biolog Frank Bouer lucernu je nazvao velikim iscjeliteljem jer, prema njegovim znanstveno-istraživačkim rezultatima, ta biljka sadrži nutritivno bogatstvo, u kojem je i osam životno važnih enzima. Dijelovi lucerne koji rastu iznad zemlje bogati su beta-karotenom, vitaminima B, C, E i K, kao i mineralnim tvarima: kalijem, kalcijem, fosforom i željezom. Zbog visokog sadržaja klorofila, lucerna ima i određena detoksikacijska svojstva. Može se primijeniti kod akutnih i kroničnih smetnji probavnih organa, a posebno povoljno djeluje kod problema sa želučanim čirom, jer sadrži vitamin U. Alkalno djelovanje lucerne ima povoljan učinak, jer neutralizira povišenu razinu želučane kiseline, a sadrži i tvari djelotvorne protiv gljivica. Pored toga, lucerna je izvrstan laksativ, prirodni diuretik i djeluje kod povišene tjelesne temperature. Ekstrakt lucerne izrazito povoljno djeluje na starije osobe, zato što jača imunitet i usporava kataboličke procese koji su glavno obilježje procesa starenja, te povoljno djeluje i na reumatske bolove.

Lucerna je prirodni izvor vitamina K koji sudjeluje u procesima koagulacije (grušanja) krvi. Stoga lucerna preventivno djeluje kod raznih krvarenja, posebice kod obilnih menstrualnih krvarenja i čestih krvarenja iz nosa. U slučaju dugotrajnog uzimanja lucerne, preporučuje se nakon 2-3 mjeseca uzimanja napraviti jednomjesečnu stanku.
240 tab

Upotreba:
Popiti 3-4 tablete dnevno s vodom između obroka.

Aktivni sastojci u dnevnoj dozi
list lucerne (Medicago sativa) 1500 mg
magnezij 75 mg

PAŽNJA!
  • Te bi trebao konzultirati s kvalificiranim liječnikom prije uzimanja bilo dopuniti.
  • Visok udio masti soluable vitamina u lucerne znači da ako ga uzimati kontinuirano, dobro je uzeti pauzu od korištenja za razdoblje od mjesec dana, svaka dva do tri mjeseca.
  • Ako uzimate antikoagulant za tvoju krv, posavjetujte se s kvalificiranim liječnika prije uzimanja ovog proizvoda, ili bilo koji drugi proizvod koji sadrži vitamin K.
  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevni unos.
  • Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti za uravnoteženu prehranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.
Green Care je napravio sa lucerne, koji je u uporabi u tradicionalnoj medicini već dugo zbog raznih pozitivnih učinaka ima. To je prirodni diuretik i može biti prikladna dodatak za zalužujućeg dijeta. Aktivni sastojci su korisna u ublažavanju simptoma želuca i duodenumu. Sadrži puno vitamina i mineralnih tvari, koje promiču zdrav funkcioniranje našeg tijela.

Lucerna (Medicago sativa), vjerojatno najpoznatiji kao krmnog bilja, ali je također bio korišten za dugo vremena u tradicionalnoj medicini, jer je izlagao povoljne učinke na zdravlje. Na primjer, kineski iscjelitelji u 6. stoljeću koristi lucernu ublažiti učinke nekoliko bolesti. Danas, znanstvena istraživanja su pokazala da je lucerna je zaista vrlo korisna biljka, i to toliko da je biolog Frank Bouer iz njega kao "veliki iscjelitelj".

Lucerna lišće obiluje beta karotena, vitamina B, C, D, E i K, i mineralnih soli, uključujući kalij, željezo, kalcij i fosfor. Zbog svoje visoke sadržaja klorofila, lucerna može pomoći podrška detoksikacija procesa u tijelu. Dodatno klorofila je odličan antioksidans, pomaže u zaštiti stanica od oštećenja uzrok slobodnim radikalima.
strijela

Green Care - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
Još nema recenzija.
0
0
0
0
0
strijela
Jamstvo najniže cijene
Green Care
Povratak na sadržaj