Vein ProteX - Trgovina CaliVita International

Go to content

Vein ProteX

Vein ProteX
Ostali proizvodi Calivita
60 tableta

Antioksidansi - krvnožilni sustav
na lageru
Vein ProteX - Brzo olakšanje za noge!
Brzo olakšanje za noge!

Svaki dan se bavimo neugodnim čimbenicima koji negativno utječu na zdravlje naših nogu. Postoji li netko tko nikada nije osjetio "tromost" nogu, gorućih stopala i natečenih nogu na kraju dugog dana? Vein ProteX nudi prirodno rješenje za te probleme.
propagační sleva 25% >>
strijela

Antioksidansi - krvnožilni sustav

Vein ProteX je formula za elastične krvne žile i dobru cirkulaciju čije djelatne tvari jačaju stijenke kapilara i krvnih žila tako što sprečavaju razgradnju kolagena i elastina, dvije najvažnije bjelančevine koja krvnim žilama daju gipkost i čvrstoću.

Ako znamo da smo stari onoliko koliko su stare naše krvne žile, a da smo vitalni onoliko koliko imamo dobar optok krvi, tada je VeinProteX proizvod za svakoga tko želi sačuvati mladost i vitalnost.

Osnovni sastojak formule su snažni antioksidansi OPC (oligomerni proantocijanidini) iz sjemenki grožđa, poznati po tome što oblažu stijenke kapilara čineći ih posebno gipkim i nepropusnim. VeinProteX sadrži i vitamin C u obliku askorbata (blag za želudac), hesperidin kompleks (bioflavonoidi) te MSM - neizostavan izvor sumpora.

Ova kombinacija usmjerena je na očuvanje cjelovitosti stijenki krvnih žila i kapilara te tkiva građenih od kolagena i elastina te se na taj način sprečava njihovo propadanje, gubitak djelovanja i pucanje. Posebno se želi spriječiti pucanje finih kapilara u oku i mozgu (hemoragijski moždani udar) što je vrlo čest slučaj kod osoba sa povišenim krvnim tlakom i kod osoba sa dijabetesom. Putem očuvanja zdravlja kapilara znatno se poboljšava i opskrba srca kisikom i hranjivim tvarima.

Vein protex je koristan kod proširenih vena, bolnih nogu i grčeva. Zdravlje kapilara te dobar krvni optok odražavaju se i na zdravlje mozga i živčanog sustava te se mnogi neurološki poremećaji, uključujući i poremećaje pažnje i koncentracije, mogu umanjiti korištenjem proantocijanidina i bioflavonoida. Ekstrakti đumbira i kurkume potiču cirkulaciju i sprečavaju stvaranje ugrušaka.

OPC u kombinaciji sa hesperidin-kompleksom i vitaminom C iskazuje protuhistaminsko djelovanje što znači olakšanje kod različitih vrsta alergija i astme. To se postiže učinkovitim zaustavljanjem oslobađanja i djelovanja histamina te je primjena ovih tvari značajna i jednako uspješna kako prije pojave alergije, tako i kod već prisutnih alergija kada nije bilo vremena za pripremu.
60 tableta

Upotreba:
Popiti 1 tabletu dnevno s vodom pola sata prije obroka.

AKTIVNI SASTOJCI
Aktivni sastojci:
250 mg vitamin C
150 mg metilsulfonilmetan (MSM)
100 mg Ekstrakt sjemenki grožđa (Vitis vinifera, 10:1)
66.6 mg Ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale, 50:1)
50 mg Ekstrakt korijena kurkume Curcuma longa (std. na 95% kurkumina, 30:1)
15 mg hesperidin kompleks

Sastojci: stabilizator (celuloza), natrijev-L-askorbat, MSM, Vitis vinifera,Zingiber officinale, Curcuma longa, tvari protiv zgrudnjavanja (masne kiseline, silicijev dioksid), hesperidin kompleks, tvar za poliranje (hidroksipropil metilceluloza, hidroksipropil celuloza, karnuba vosak), bojilo (bakareni kompleksi klorofilina).
Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom.

Antioksidansi


Antioksidansi igraju važnu ulogu u zaštiti krvnih žila, jer su ateroskleroza i druge vaskularne bolesti često posljedica štetnih učinaka slobodnih radikala. Vein ProteX je proizvod baziran na antioksidantima s aktivnim sastojcima koji jačaju i štite krvne žile. U odnosu na slobodne radikale, aktivni sastojci iz ekstrakta sjemenki grožđa, nadopunjeni kompleksom hesperidina, vode se zajedno. S druge strane, poznato je da đumbir i kurkuma u narodnoj medicini potiču cirkulaciju krvi.

PREPORUČUJEMO OVO DOĐI?
  • Svima koji rade puno vremena tijekom vremena.
  • Osobe s vaskularnim bolestima i normalna struktura sudova.
  • Osobe s prekomjernom težinom.

Jeste li svjesni?
Znate li koliko naporno rade vaši brodovi svaki dan? Gotovo stalno crpe krv s malo kisika prema gore u smjeru srca, bez obzira na gravitaciju. Dnevna cirkulacija krvi u krvnim žilama može doseći i do 7000 litara.
strijela

Vein ProteX - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Vein ProteX
Back to content