Culevit - Trgovina CaliVita International

Go to content

Culevit

Culevit
Ostali proizvodi Calivita
180 tab
na lageru
cancer

Culevit se može uzeti za jačanje ili regeneraciju tijela

Proizvod sadrži esencijalne aminokiseline i vitamine
propagační sleva 25% >>
strijela

Calivita Culevit

Sadrži vitamine B6 i C koji doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava, te vitamin B2 koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Aktivne tvari Culevita pomažu jačanje organizma. Posebno se preporučuje osobama oslabljenog imuniteta te rekonvalescentima.

Biokemičar Gyula Kulcsár je tijekom dugogodišnjeg istraživačkog rada došao do zaključka da u ljudskom organizmu postoji jedan specifičan obrambeni sustav pod nazivom Pasive Anti Tumor Defense System (pasivni anti-tumorski obrambeni sustav) koji uništava abnormalne stanice. Taj se sustav temelji na postojanju razlika u metabolizmu zdravih i patoloških stanica. Glavnu ulogu u ovoj specifičnoj zaštiti imaju nutrijenti prisutni u cirkulaciji (neke aminokiseline, određeni vitamini, nusprodukti metabolizma itd). Sintetizirajući dotadašnja istraživanja i znanstvene činjenice, dr. Kulcsár je zaključio da antitumorski obrambeni mehanizam tijela djeluje nezavisno o imunološkom sustavu. Zdrave stanice apsorbiraju one količine nutrijenata nužne za njihov metabolizam, dok tumorske stanice teže ka akumuliranju hranjivih tvari, na štetu zdravih stanica. Tako se i tvari, za koje je utvrđeno da sudjeluju u antitumorskoj zaštiti, akumuliraju u abnormalnoj stanici čime se pokreće mehanizam programirane stanične smrti (apoptoza). Jačina i razmjer apoptoze može se povećati povećanjem količine aktivnih tvari te duljinom izlaganja abnormalnih stanica djelovanju ovih tvari. Zaključak je istraživača da je antitumorska zaštita veća što je veća koncentracija tvari koje čine antitumorski obrambeni mehanizam tijela, tj. jače je samouništenje tumorskih stanica. Mješavina nutrijenata zastupljena u Culevitu nema toksičnih učinaka na zdrave stanice.
180 tablete

Upotreba:
4-5 x 1 tableta dnevno ili prema savjetu stručne osobe.

SASTOJCI
Aktivni sastojci:
78.39 mg L-arginin
33.04 mg L-fenilalanin
31.03 mg L-histidin
30 mg vitamin C (L-askorbinska kiselina)
29.84 mg L-metionin
23.47 mg jabučna kiselina
15.32 mg L-triptofan
2.26 mg adenin
1.27 mg L-tirozin
1 mg vitamin B6 (piridoksin HCl)
0.8 mg vitamin B2 (riboflavin)
30 µg D-Biotin

Sastojci:
emulgator: mikrokristalinična celuloza, L-arginin, L-askorbinska kiselina, L-fenilalanin, L-histidin, L-metionin, kukuruzni škrob, jabučna kiselina, L-triptofan, stabilizator: polivnilpirolidon, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: magnezijev stearat, adenin, L-tirozin, piridoksin HCl, riboflavin, tvar za sprečavanje zgrudnjavanja: silicijev dioksid, D-biotin.
Tablete Culevita su dodatak prehrani i kao takve ne mogu biti zamjena za lijekove i druge terapijske metode!
Culevit sadrži aminokiseline i vitamine koji su uključeni u pravilno funkcioniranje tijela. Culevit aktivni sastojci mogu se uzeti za jačanje tijela.

Što sadrži Culevit

Proizvod sadrži aminokiseline kao što su: L-metionin, L-fenilalanin, L-triptofan, L-arginin, L-histidin, L-tirozin, neophodni za pravilnu izgradnju proteina, koji su sastavni dio svakog živog organizma. Među aktivnim sastojcima su i: vitamin C, B2, B6, biotin, povoljno utječu na energetski metabolizam i pravilno funkcioniranje živčanog sustava.

Vitamin C također pridonosi smanjenju umora i umora, podupire imunološki sustav, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i igra važnu ulogu u funkcioniranju krvnih žila, kostiju, hrskavice, zuba, desni i kože.

Vitamin B2 pomaže u održavanju normalnog vida, pravilnom metabolizmu željeza i održavanju ispravnog stanja sluznice i crvenih krvnih stanica.

Vitamin B6 sudjeluje u metabolizmu proteina, glikogena i homocisteina. Pomaže u pravilnoj proizvodnji crvenih krvnih zrnaca, u funkcioniranju imunološkog sustava i doprinosi regulaciji hormonske aktivnosti.

Biotin, pak, pomaže u održavanju pravilnog metabolizma makronutrijenata i pozitivno utječe na kosu, kožu i sluznicu.

Ovaj se proizvod također preporučuje osobama koje su podvrgnute mršavljenju ili su koristile restriktivnu dijetu.
strijela

Culevit - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Culevit
Back to content