BioHarmonex - Trgovina CaliVita International

Go to content

BioHarmonex

BioHarmonex 4.0
Uređaji za zaštitu zdravlja
Biorezonantni uređaj
na lageru
  • Uključuje 25 različitih programa koje možete prilagoditi vlastitim potrebama.
  • Pruža tri mjesta za podešavanje snage programa.
  • Jednostavan za uporabu kod kuće ili na izletu, jer zauzima vrlo malo prostora
    bioresonance
  • Korištenje je sigurno i jednostavno.
  • Moderan, atraktivan izgled.
  • Uključuje baterije koje korisnici mogu lako zamijeniti.
propagační sleva 25% >>
strijela

Biorezonantni uređaj

Prenosivi biorezonantni uređaj - 25 programa

BioHarmonex je prenosivi biorezonantni uređaj za samostalnu primjenu, a jednostavnost njegove upotrebe omogućuje milijunima ljudi širom svijeta da se podvrgnu biorezonantnoj terapiji bez obzira gdje se nalazili, te iskusili sve mogućnosti koje biorezonancija pruža u terapiji, prevenciji i poticanju samoizliječenja organizma. BioHarmonex® ima 25 programa u trajanju od 25-30 minuta koji stvaraju rezonanciju unutar radijusa 1,5 metra od uređaja. Većina programa može se provoditi nekoliko puta dnevno.

»Svemir je more energije«, tvrdio je Nikola Tesla, a današnji fizičari znaju da su materija i energija jedno, samo vibriraju na drugim frekvencijama. Cijeli naš svemir je, zajedno s nama, 98% energija, a samo 2% materija. Do nedavno se većina znanosti, pa tako i medicina, oslanjala isključivo na materiju, a energija koja tu materiju tvori bila je nešto jako mistično. Danas se ispostavlja da je materija odraz energije ili, točnije rečeno, informacije. Mnogo puta tijekom života možemo iskusiti značaj točne informacije, kao i štetu koja nastaje netočnom informacijom. Kako u stvarnom životu, tako i na nivou stanica, pogrešna informacija stvara kaos, a kaos je put prema bolesti. Točna informacija doprinosi redu u sustavima tj. homeostazi.

Sva živa bića sastoje se od stanica organiziranih u tkiva i organe čija djelotvornost i zdravlje ovise o efikasnosti snabdijevanja novim gradivnim tvarima, te uklanjanju otpadnih tvari i bolesnih stanica. Za harmonizaciju ovih životno važnih biokemijskih procesa organizmu je potreban brz i pouzdan informacijski sustav. Taj sustav međustanične komunikacije čini splet elektromagnetskih valova (vibracijski valovi) koji kod zdravih osoba skladno rezoniraju. Te frekvencije zdravih stanica bivaju ometane brojnim štetnim utjecajima, a biorezonantni uređaji odašilju tijelu vibracije (poruke) kojima ispravljaju disharmonične vibracije unutar organizma. Na neki način možemo reći da biorezonancija ponovo uči i vraća organizam onim procesima koji su mu, u zdravom stanju, od ranije poznati. Ukoliko bolest promatramo kao promjenu u rasporedu i broju elektrona u molekulama, što za posljedicu ima promjenu molekularne strukture stanice, tada ova promjena kasnije postaje vidljiva pod mikroskopom kao promjena pojedinih stanica. Naime, frekvenciju zdravih stanica našeg organizma ometaju nebrojeni štetni utjecaji okoline (od elektromagnetskih polja, visokonaponske struje, mikrovalnih pećnica, televizora, računala i mobitela do otrovnih kemikalija, virusa, bakterija i gljivica). Na primjer, toksini koji ulaze u organizam imaju svoju frekvenciju s kojom tijelo nije u rezonanciji. Tako toksini svojom frekvencijom ometaju frekvencije tkiva i organa, stvarajući neravnotežu. Ona negativno utječe na tjelesne funkcije, zdravlje i samu homeostazu organizma.

Ključ dužeg života stanica, a time i veće metaboličke razine, je jačanje potencijala stanica. U tu svrhu primjenjuje se terapija pulsirajućeg magnetskog polja (biorezonantna terapija), kao jedna od najnovijih znanstveno utemeljenih metoda. Iz toga proizlazi cilj bioinformativne medicine - obnoviti harmonične frekvencije kako bismo postigli tjelesno, mentalno, emotivno i duhovno zdravlje, a bio-magnetska rezonancija kao terapeutska metoda za cilj ima spriječiti pojavu bolesti daleko prije nego ju možemo otkriti na organskoj razini. BioHarmonex je biorezonantni elektronski uređaj za biostimulaciju organizma pulsirajućim magnetskim poljem slabog intenziteta. On proizvodi vanjsko elektromagnetsko polje, čime utječe na prirodno elektromagnetsko polje koje proizvode određena tkiva u tijelu i stimulira ga, te na taj način povećava prirodnu funkciju metabolizma i mogućnost regeneracije (samoizliječenja) organizma.

PAŽNJA
BioHarmonex je potpuno siguran za korištenje za sve dobne skupine i zdravstvene razinama, iako, ako imate ugrađuju pacemaker ili druge vrste elektroničkih uređaja, trebali biste konzultirati kvalificiranog liječnika prije korištenja
BioHarmonex® je bio-rezonancija uređaj, posebno razvijen za kućnu upotrebu, koji emitira vrlo nizak intenzitet, pulsirajući elektromagnetskom polju. Moderna, estetska izgleda, treća generacija uređaja, lako iskoristivi bilo tko, karakteristike twentyfive različite programe postaviti u skladu s vašim osobnim potrebama.

BioHarmonex koristi snagu iz malog unutarnjeg baterije, da emitiraju niske frekvencije (1 Hz do 200 kHz) elektromagnetskih polja. Pattern elektromagnetskog emisije varira u skladu s jednim od 20 predpodešenih programa ,. Svaki od ovih programa je osmišljen kako bi se slagala mobilne elektromagnetske aktivnosti vezane uz određene tjelesne funkcije, ili dijela tijela, što je bitno za bio-rezonancija da se dogodi. U stvari, svaki program je ciljanje specifične fiziološke "prozor" i, na taj način, pomaže kako bi podržao metaboličkih funkcija i performansi.
strijela

BioHarmonex 4.0 - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
BioHarmonex® 4.0 Calivita
Back to content