Digest Ease - Trgovina CaliVita International

Go to content

Digest Ease

Digest Ease
Za bolju probavu
100 tableta

Probavni enzimi aspergillus
na lageru
loša probava
Aktivni sastojci Digest Ease su probavni enzimi prirodnog podrijetla koji podupiru uporabu hranjivih tvari. Mogu se pokazati kao velika pomoć u probavi pretežno biljne hrane (osobito korisne za vegetarijance), kao iu slučaju promjene dnevne prehrane i količine obroka.
propagační sleva 25% >>
strijela

Probavni enzimi aspergillus

Probavni enzimi aspergillus

Digest Ease je kompleks enzima biljnog porijekla za olakšanje i poboljšanje probave i razgradnju svih komponenti hrane (masti, bjelančevine, laktoza, celuloza, ugljikohidrati). Sprečava truljenje hrane i nastajanje probavnih plinova osiguravajući čist probavni trakt. U kombinaciji s drugim proizvodima (npr. Trimex) enzimi dodatno pospješuju proces mršavljenja. Multienzimski proizvod Digest Ease sadrži gljivice Aspergillus oryzae. U samo jednoj tableti nalaze se proteaza, amilaza, laktaza, lipaza, celulaza, pektinaza, fosfataza i nukleaza za lakše probavljanje hrane biljnog i životinjskog porijekla.

Enzimi su tvari koje pomažu odvijanje kemijskih procesa u organizmu, zbog čega ih se naziva i biokatalizatorima. Bjelančevine, masti i ugljikohidrati se pod utjecajem probavnih enzima razlažu na aminokiseline, masne kiseline i jednostavne šećere, koji su veličinom prikladni za resorpciju i iskorištavanje u ljudskom tijelu.

Probava započinje još u usnoj šupljini djelovanjem alfa-amilaze (ptijalin) na molekule škroba. Hrana se u želucu omekšava djelovanjem želučane kiseline (HCl), a u takvoj se kiseloj sredini aktivira i enzim pepsin koji pospješuje razlaganje makromolekula bjelančevina na aminokiseline. Gušterača luči mješavinu najvažnijih enzima za probavu bjelančevina, masti i ugljikohidrata. Složene molekule ugljikohidrata (škroba i glikogena) razgrađuju se pod djelovanjem amilaze, laktaze i saharaze na jednostavne šećere. Njihovom daljnjom razgradnjom do ugljičnog dioksida i vode oslobađa se energija nužna za životne procese. Žučne kiseline nužne su za probavu i resorpciju masti, kao i enzimi lipaze. Tako razgrađene molekule mogu se s vodom, vitaminima i elektrolitima lako resorbirati u crijevu. Zdravlje probavnog sustava je ključ za postizanje sveukupnog zdravlja organizma. Koliko je dobra naša probava toliko ćemo imati energije, a o tome ovisi i stanje duha i tijela kao i naša dugovječnost. Probavne smetnje javljaju se u svim dobnim skupinama.

Najčešći problemi vezani uz zdravlje probavnog sustava su loša probava, crijevne zaraze, nadimanje i upale (sindrom iritabilnog kolona, ulcerozni kolitis, gastritis, Chronova bolest), nepravilno pražnjenje crijeva (zatvor, proljev) itd.
100 tablete

Upotreba:
1 - 2 tablete neposredno prije obroka ili prema savjetu stručnjaka.

AKTIVNI SASTOJCI
100 mg probavni enzimi gljivica Aspergillus oryzae

600 U proteolitička aktivnost ne manja od
2400 U amilolitička aktivnost alfa-amilaza ne manja od
50 U amilolitička aktivnost amilomaltaza ne manja od
100 U lipolitička aktivnost ne manja od
25 U celulolitička aktivnost ne manja od
400 U laktazna aktivnost ne manja od

Sastojci:
probavni enzimi iz gljivica Aspergillus oryzae, maltodekstrin, sirutka, pšenične mekinje, zaštitna ovojnica, tvar za sprečavanja zgrudnjavanja: magnezijev stearat
PAŽNJA!
  • Te bi trebao konzultirati s kvalificiranim liječnikom prije uzimanja bilo dopuniti.
  • Nemojte prekoračiti preporučenu dnevni unos.
  • Dodaci prehrani ne mogu zamijeniti za uravnoteženu prehranu mješoviti.
  • Čuvati izvan dohvata male djece.
Aktivni agenti Digest lakoćom su prirodni probavni enzimi, koji pomaže korištenje hranjivih tvari. Oni mogu biti velika pomoć u probavu hrane biljnog podrijetla (pogotovo za vegetarijance), u nekim problemima probave, kao iu slučajevima neobičnom vrstom prehrane.

"Vi ste ono što jedete" - ide izreka, ali ta izjava treba biti osposobljen. Uravnotežen, hranjiv dijeta je važno, ali pravilnu probavu je bitno da bi se osiguralo učinkovito korištenje svih hranjivih tvari. U današnjem brzom, modernom svijetu postoje mnogi faktori koji mogu utjecati, teret ili čak narušiti zdravu probavu. Ti čimbenici mogu uključivati ​​prehrambene aditive i nečistoća, što povećava potrošnju prerađene i brze hrane, siromašne ili neuravnotežene prehrane i osobne navike, mentalnog i fizičkog stresa, zagađenja, te promjene u metabolizmu uzrokovane starenjem.

Nakon uzimanja hrane, zdravo tijelo odmah počinje razbije hranjive tvari koje se koriste. Probavljivih ugljikohidrata, proteina i masti razbiti u elementarnih čestica, što zauzvrat može apsorbirati i koriste naše tijelo u savršenom način. No to je vrlo optimističan pristup, kao što je u današnjem svijetu žure, sve više i više utjecaja koji otežavaju prevladati taj osnovni postupak. Sigurno ste osjetili kako opterećuje masna, teška obrok može biti, nakon obitelji ili radnoj večeri.

Loše prehrambene navike, prehrana neuravnotežena u vremenu i sastav stavlja dodatni teret na naš probavni sustav. Ti učinci mogu biti dodatno pojačana drugih uznemirujućih čimbenika: Stres i umjetnih foodingredients, koji može blokirati normalne crijevne aktivnosti, probavu i apsorpciju hranjivih tvari.

Enzimi su ključni elementi koji pomažu probavne razgrađuju hranu u hranjive tvari koje se mogu koristiti od strane metabolizam.

Digest Jednostavnost je enzim-kompleks isključivo biljnog podrijetla, koji djeluje u sklopu velikog spektra (npr alkalno i kiselom mediju). Mi ga preporučujemo prvenstveno za vegetarijance, kao što čini hranu biljnog podrijetla potpunosti probavljiv. Naravno, to također podržava probavu životinjskog podrijetla, kao dobro. S napretkom dobi, učinkovitost probave je smanjen, međutim, probavni problemi mogu se razviti ne samo u starijoj dobi, ali može se pojaviti kao posljedica ustavnih zaklade u drugim fazama života, kao dobro. Kako probava je regulirano enzimi, uzete probavni enzimi mogu sudjelovati u sprječavanju i ublažavanju poremećaja.
strijela

Digest Ease - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Digest Ease
Back to content