Smokerade - Trgovina CaliVita International

Go to content

Smokerade

Smokerade
Antioksidansi Calivita
90 tableta

Za zaštitu od smoga i dima
na lageru
prestati pušiti
propagační sleva 25% >>
strijela

antioksidansi za pušače

Jedinstvena kombinacija cayenne paprike i antioksidansa za učinkovitu zaštitu organizma od utjecaja štetnih tvari iz okoline. Preporučuje se osobama s problemima dišnog sustava i sinusa, svim aktivnim i pasivnim pušačima te općenito stanovnicima urbanih sredina čiji je dišni sustav izložen štetnim tvarima iz zraka (ispušni plinovi automobila i industrije, smog, dim).

Zaštita od smoga i dima

Smokerade je proizvod bogat tvarima koje štite organizam od štetnih učinaka različitih toksina iz okoline, posebno onih koje udišemo zrakom. Pažljivo birani sastojci ublažavaju štetne posljedice aktivnog i pasivnog pušenja, što je važno ako znamo da cigaretni dim sadržava oko 4000 različitih kemikalija od kojih njih nekoliko stotina ima karcinogeni učinak. Iscrpina (ekstrakt) cayenne paprike pomaže rad dišnih organa, koristi se za čišćenje i bolju prohodnost sinusa, štiti želudac i pozitivno djeluje kod problema čira na želucu. Elaginska kiselina posebno je jak antioksidans koji jednako djelotvorno štiti hidrofilne (vodotopive) i hidrofobne (masne) dijelove stanica pružajući im cjelovitu zaštitu od djelovanja slobodnih radikala. Vitamini C i E, koenzim Q10, cink, selen i ekstrakt zelenog čaja poznate su tvari antioksidativnog djelovanja koje, ovako objedinjene, sinergistički djeluju u zaštiti krvnih žila, pluća, srca, pridonoseći tako boljoj regeneraciji organizma.
90 tableta

Upotreba:
1 - 3 tablete dnevno ili prema savjetu stručnjaka

SASTOJCI
Aktivni sastojci:
300 mg cayenne paprika
5 mg elaginska kiselina
60 mg vitamin C
10 mg vitamin E
5 mg cink
20 µg selen
2.5 mg koenzim Q10
5 mg ekstrakt zelenog čaja
Ne prelazite preporučeni dio za konzumaciju tijekom dana. Dodaci prehrani ne mogu se koristiti kao zamjena (zamjena) za raznoliku prehranu. Uravnotežen način prehrane i zdrav način života važan su za funkcioniranje tijela. Nemojte koristiti proizvod ako vanjska zaštitna folija nedostaje ili je oštećena.

Kontraindikacije: Preosjetljivost na sastojke pripravka.

Upozorenje: Osobe sa sklonošću alergijama, uzimanjem lijekova, zdravstvenim problemima, trudnicama i dojećim ženama trebaju se posavjetovati s liječnikom prije korištenja proizvoda.

Uvjeti skladištenja: proizvod čuvati zatvoren, na suhom i hladnom mjestu. Dodaci prehrani trebaju biti pohranjeni na način koji je nedostupan maloj djeci.
Smokerade je neobičan preparat koji sadrži sastojke s antioksidativnim svojstvima koji podupiru tijelo u borbi protiv oksidacijskih procesa, uzrokovanih, na primjer, pušenjem cigareta. Zahvaljujući blagotvornom djelovanju aktivnih sastojaka, proizvod se može preporučiti ne samo aktivnim i pasivnim pušačima, već i svim ljudima izloženim štetnim utjecajima okoliša.

Ako pušite, sigurno znate da je najbolji način da ostanete zdravi da prestanete pušiti. Ali jeste li doista svjesni negativnih učinaka pušenja, kao i opasnosti kojima ste izloženi kada ste među onima koji puše?

Smokerade su jedinstveni, višekomponentni antioksidacijski pripravci, zahvaljujući kojima se smanjuju oksidacijski procesi koji nastaju zbog pušenja, što pridonosi jačanju zaštite naših stanica i tkiva. Do sada je u dimu cigareta otkriveno oko 4.000 različitih tvari. Najopasniji čimbenici povezani s pušenjem su spomenuti slobodni radikali, uništavaju stanice i više od 40 znanstveno potvrđenih karcinogena, koji uključuju neke policikličke aromatske spojeve (npr. benzopirene), aromatske amine, nitrozamine, butadien kao i polonij. Tijekom pušenja, osim gore spomenutih tvari, u tijelo dolaze i velike količine ugljičnog monoksida. Ima mnogo veći afinitet za hemoglobin nego kisik, pa je otrovan čak i pri niskim koncentracijama! Aktivni sastojci proizvoda - vitamini C i E, koenzim Q10, cink i selen - učinkoviti su antioksidansi. Cayenne plodovi (poznati po svojim osobinama koje potiču metabolizam) mogu biti korisni u tretmanima čišćenja. Elaginska kiselina prisutna u plodovima nara i zeleni čaj sadržan u proizvodu, s visokim sadržajem polifenola, djeluju sinergistički u borbi protiv tvari koje oštećuju krvne žile, pluća, srce, želudac, mjehur i hemoglobin.
strijela

Smokerade - Recenzije proizvoda

Dodajte komentar, ocijenite proizvod ili postavite pitanje
strijela
Jamstvo najniže cijene
Smokerade
Back to content